Az Audi Hungaria főtámogatója a nemzetközi U16-os futballtornának

2014. 08. 28.

• Nemzetközi topklubok utánpótláscsapatai a győri ETO-stadionban
• Résztvevők: FC Barcelona, SL Benfica, Besiktas Istanbul, Rapid Wien, Dinamo Zagreb, Partizan Beograd, Slavia Praha, Győri ETO FC
• A belépés valamennyi mérkőzésre díjtalan

Győr, 2014. augusztus 28. – Nyolc nemzetközi topklub utánpótláscsapatai küzdenek szeptember 5. és 7. között az AUDI HUNGARIA ETO CUP serlegéért. A magas rangú futballtornát immár negyedik alkalommal hívtuk életre. 2014-ben ismét az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a kupa névadó főszponzora.

„Az U16-os tornával ebben az évben ismét egy magas rangú sporteseményt támogatunk. Örülünk, hogy Győrben üdvözölhetjük a nemzetközi utánpótlás elitjét“, mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Fontos számunkra, hogy támogassuk a jövő generációinak sportolási lehetőségeit, hiszen a sport olyan értékeket közvetít, mint a csapatszellem, a fair play és a fegyelem, melyeket mi is vallunk, és amelyekre a fiataloknak később a munka világában is szükségük lesz.“

A torna szeptember 5-én a csoportmérkőzésekkel kezdődik, a helyosztók pedig vasárnap lesznek. Az A csoportban a házigazda ETO ismét megmérkőzik a címvédő FC Barcelonával – tavaly 1500 néző láthatta a helyszínen, hogy a győriek 2-0-ra legyőzték a világhírű katalán csapat utánpótlás együttesét. Rajtuk kívül a prágai Slavia és belgrádi Partizan alkotja a csoportot. A másik ágon a portugál Benfica, a török Besiktas, a horvát Dinamo Zagreb és a bécsi Rapid mérkőzik meg a döntőbe jutásért.

„Nagy öröm számunkra, hogy ilyen nagyszerű csapatok részvételével rendezhetjük meg futballtornánkat“, mondta Vincze Ottó, a Győri ETO FC klubmenedzsere és az U16-os kupa főszervezője. „Ezeknek a csapatoknak köszönhetően izgalmas, nemzetközi színvonalú mérkőzéseket tekinthetünk meg ismét.”

A szurkolók élőben láthatják a jövő Messieit és Ronaldóit az ETO Stadionban. A belépés valamennyi mérkőzésre díjtalan. A döntőt szeptember 7-én a két csoportgyőztes vívja – a találkozót a Sport Televízió élőben közvetíti majd.

Az AUDI HUNGARI MOTOR Kft. már hosszú évek óta elkötelezett a régió sportéletének támogatása mellett. 2006 óta az Audi Hungaria névadó főszponzora a Győri ETO női kézilabdacsapatának és 2011 óta szponzora a Győri ETO FC futballcsapatának.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap