keresés

„Sok Audis sokra megy“: Első Audi Hungaria Önkéntes Nap Győrben

2014. 10. 13.

• Elkötelezett munkatársak a jó cél érdekében
• 300 Audis segítette 19 közhasznú projekt megvalósulását
• Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató:
„Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a kezdeményezéssel“

Győr, 2014. október 13. – „Sok Audis sokra megy“: Ez volt a mottója az első Audi Hungaria Önkéntes Napnak, melynek keretében október 11-én mintegy 300 Audis önkéntesként 19 közhasznú projektet valósított meg Győrben és környékén.

„Az Önkéntes Nap a vállalat példaértékű elkötelezettségét mutatja, és bizonyítja, hogy nem csak a hétköznapokban a környezetünkben cselekszünk felelősségteljesen, hanem önzetlenül segítünk egy nemes cél érdekében, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója és az Audi Hungaria Önkéntes Nap fővédnöke. „Ezzel a kezdeményezéssel hagyományt szeretnénk teremteni.“

Már az első alkalommal nagy népszerűségnek örvendett a kezdeményezés az Audi Hungaria munkatársai körében. Mintegy 300 Audis, a vállalat különböző területeiről, valamit az ügyvezetés és a menedzsment köréből, jelezte részvételi szándékát, és a társadalmi felelősségvállalás keretében önzetlenül segített, ahol szükség volt rá. Az önkéntesek számos egészségügyi, szociális, oktatási, környezetvédelmi és sport projektet támogattak, amelyek középpontjában elsősorban a gyermekek álltak, hiszen 10 projekt a gyermekek javát szolgálta: az Audisok például felújították a rábapatonai a Petőfi Sándor Általános Iskola osztálytermeit, a ménfőcsanaki gyermekotthont és több játszóteret is. Emellett kialakítottak egy teenager-sarkot a győri kórházban, felépítettek egy szabadtéri színpadot kültéri előadások számára, valamint felújítottak egy emlékművet Felpécen.

Az Önkéntes Nappal az Audi Hungaria ösztönözni szeretné munkatársait a társadalmi felelősségvállalásra, ugyanakkor a közösen elért siker erősíti a csapatszellemet is. Az Audis munkatársak olyan saját ötleteiket valósíthatták meg a projektek keretében, melyek hozzájárulnak a régióban élők életszínvonalának javulásához.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap