keresés

35 éves a Győri Balett – Az Audi Hungaria átadta a Minőségi Táncművészetért Díját

2014. 10. 13.

• 12 éve a kultúra elkötelezett támogatása
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az elegancia, szenvedély és az innováció összeköt bennünket“

Győr, 2014. október 13. – Az elmúlt szombaton ünnepelte a Győri Balett fennállásának 35. évfordulóját a Győri Nemzeti Színházban, amelynek alkalmából életre keltették a színpadon a Bolero és a Carmina Burana mesterműveket. Az előadás után Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója első alkalommal adta át a vállalat által alapított Minőségi Táncművészetért Díjat Matuza Adriennek, a Győri Balett magántáncosának.

„Az Audi Hungaria büszke arra, hogy 2002 óta főtámogatója a nemzetközileg elismert balett-társulatnak. A Minőségi Táncművészetért Díjjal minden évben a társulat legjobb táncosát szeretnénk kitüntetni“, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A Győri Balett táncosai megtestesítik a tiszta eleganciát, szenvedélyt és az innovációt, amelyek összekötnek bennünket. Közös célunk, hogy lenyűgözzük az embereket, legyen szó akár a nézőkről vagy vásárlóinkról.“

A 35 éve alakult balett-társulat egy látványos előadással nyitotta meg az új színházi évadot. A nézők a Lukács András koreográfiájában készült Boleróval és a Vámos György koreográfiájában színpadra vitt Carmina Buranával testközelből élhették át a táncművészetet. A Minőségi Táncművészetért Díjjal kitüntetett Matuza Adrienn mindkét darabban az egyik főszerepet táncolta.

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében már a vállalat alapítása óta támogatja Győr város kulturális életét. A prémiumgyártó a Győri Balett mellett számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat, mint például a Magyar Táncfesztivált és a nemzetközi sztárokat felvonultató Győri Nyár záró koncertjét, amelyek egyedülálló élményt kínálnak Győr város mintegy 130 000 lakójának.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap