Kórház-korszerűsítés az Audi Hungaria támogatásával

2014. 12. 11.

Megújult a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház Sebészet, Mellkas-sebészet és Érsebészet Szubintenzív Őrzője. A részleg infrastruktúrájának korszerűsítését és a modern informatikai rendszerek kiépítését az Audi Hungaria több millió forinttal támogatta.

„Az egészség az egyik legnagyobb kincs az életben. Ezért is fontos számunkra a felelősségvállalás és a fenntarthatóság jegyében, hogy hozzájáruljunk munkatársaink és a régióban élők egészségének megőrzéséhez”, mondta Dr. h.c. Thomas Faustmann, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. ügyvezető igazgatója. „Nagyon örülünk, hogy támogatásunkkal korszerű körülmények között gyógyulhatnak a betegek, és reméljük, hogy a fejlesztések segítik gyors felépülésüket.”


Az Audi Hungaria már több alkalommal támogatta a győri kórházat. A tavalyi évben például a Szívcentrumban egy ultrahangos vizsgáló eszköz beszerzéséhez járult hozzá több millió forinttal a vállalat.


Ezen kívül az Audi Hungaria főtámogatója volt az idén megrendezett Sebészkongresszusnak is, amely a hazai orvostudomány egyik legjelentősebb eseménye volt.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap