keresés

Az Audi Hungaria tovább folytatja sikeres együttműködését a Győri Audi ETO KC-vel

2015. 04. 10.

• Szerződéshosszabbítás további három évre
• Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „Büszke vagyok a közösen elért sikerekre”
• 10 éve eredményes együttműködés a kézilabdaklubbal

Győr, 2015. április 10. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. további három évre kötelezte el magát az Győri Audi ETO KC mellett. A vállalat immár 10 éve támogatja a klubot, amely a legeredményesebb csapat Magyarországon valamennyi csapatsportágat tekintetbe véve. A Győri Audi ETO KC az aktuális magyar bajnok és a Bajnokok Ligája címvédője.

„Az Audi Hungaria és a Győri Audi ETO KC együttműködése egy lenyűgöző sikertörténet“, mondta Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Örülök, hogy további három évre partnerei leszünk egymásnak egy immár erősebb Audi Hungaria szerepvállalással. Az elmúlt évek kimagasló eredményei is alátámasztották döntésünket. Csakúgy, mint az Audi Hungaria valamennyi munkatársa, nagyon büszke vagyok a közösen elért sikerekre, és arra, hogy világszínvonalú motorok és járművek gyártójaként a világ egyik legjobb kézilabdacsapatát támogathatjuk. Biztos vagyok benne, hogy közösen hasonló sikereket tudunk ünnepelni a jövőben is.“

„Köszönjük az Audi Hungaria tíz éves töretlen bizalmát. Nagyon fontos számunkra, hogy egy ilyen neves vállalatot tudhatunk magunk mellett“, mondta Kelecsényi Ernő, a kézilabdaklub elnöke. „Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy évről-évre ambiciózus célokat tűzhessünk ki magunk elé. A biztos háttér hozzájárult egyesületünk fontos mérföldköveinek eléréséhez, melyekkel egyedülálló élményeket szereztünk szurkolóinknak és valamennyi kézilabdabarátnak.”

Az Audi Hungaria 2005 óta támogatja a Győri Audi ETO KC-t. Azóta a csapat 11 Magyar Kupa győzelmet, 8 magyar bajnoki címet szerzett, és kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Az első történelmi Bajnokok Ligája Final Fourban, 2014 májusában Budapesten a győri hölgyek 10 000 néző előtt emelhették magasba második Bajnokok Ligája serlegüket.
A névadó szponzori együttműködés alatt a Győri Audi ETO KC összesen 412 mérkőzést játszott, amelyből 358-szor tudott győzni, mindössze 43-szor veszített és 11-szer játszott döntetlent. A tíz év alatt 13 112 gólt dobtak a győri kezek.

A csapat 2014-ben költözött új otthonába, az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnokba. Az Audi Hungaria az Aréna névadója. Az új komplexum 5 500 néző befogadására alkalmas, és méltó otthonául szolgál a világ egyik legjobb kézilabdacsapatának. Emellett tökéletes helyszínt kínál koncertek, kulturális rendezvények, konferenciák és más sportesemények számára.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. már a vállalatalapítás óta elkötelezett a régió sportéletéért. A Győri Audi ETO KC mellett a vállalat 2011 óta támogatja a Győri ETO FC utánpótlás-nevelését és a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú partnereként a magyar sport büszke támogatója.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap