keresés

Az Audi Hungaria egy Audi TTS modellt adott át a győri rendőrségnek

2015. 04. 20.

• Egy Audi TTS Coupé 2.0 TFSI motorral a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb szolgálati autója
• Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató: „Ismét egy fontos lépés a szociális felelősségvállalásunk terén“
• Immár a negyedik szolgálati autó a megyei rendőrségnek

Győr, 2015. április 20. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. egy új szolgálati autóval támogatja a rendőrséget. Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója és Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató mai napon adott át egy Audi TTS Coupé-t Csizmadia Gábor, rendőr dandártábornoknak, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitánynak. A modell teljes egészében a győri telephelyen készült.

„Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás“, mondta Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója. Az Audi TTS Coupé-val ma egy nagyszerű autót adtunk át a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak, amely nagy mértékben támogatja majd a rendőrök munkáját, és hozzájárul a közlekedésbiztonság növeléséhez. Ez az Audi TTS Coupé, amelyet elkötelezett munkatársainkkal prémium minőségben gyártottunk az Audi Hungariánál, immár a negyedik modell, amelyet a rendőrség számára átadtunk, és egy újabb fontos lépést jelent szociális felelősségvállalásunk terén.“

Az ibiszfehér Audi TTS Coupé egy nagy teljesítményű 2.0 TFSI motorral felszerelt. Innovatív meghajtás és 310 LE gondoskodik a gyors reagálásról a bevetéseken. Az Audi Matrix LED fényszórói minden látási viszony közt garantálják a biztonságot. Emellett az autó a legmodernebb technológiával felszerelt. A vezetőtámogató rendszerek növelik a rendőrök biztonságát, az Infotainment csomag, amely többek között az Audi virtuális műszerfalat is tartalmazza, minden nap hozzájárul a rendőrök felelősségteljes munkájához.

A 2005-ben és 2008-ban átadott Audi TT, valamint a 2013 decemberében átadott A3 Limousine után a TTS Coupé immár a negyedik autó, amelyet az Audi Hungaria a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelkezésére bocsájtott. Még valamennyi modell napi szolgálatban van.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap