keresés

Dinamikus páros: a Győri Balett Audival utazik

2015. 06. 12.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a kultúra elkötelezett támogatójaként szorosabbra fűzi együttműködését a világhírű Győri Balettel. Ennek jegyében Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója újabb két Audi-modellt, egy teljes egészében Győrben készült Audi A3 Limousine-t és egy Audi A4 Avantot adott át a balett-társulat képviseletében Matuza Adrienn és Pátkai Balázs táncosoknak.

„Büszkeséggel tölt el, hogy immár 13 éve partnerei vagyunk a Győri Balettnek, akik előadásaikkal szerte a világon nézők ezreinek szereznek felejthetetlen pillanatokat, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „A régió legnagyobb munkáltatójaként alapvetés számunkra a társadalmi felelősségvállalás, melynek egyik legfontosabb oszlopa a kultúra támogatása. A mai nap ezen szerepvállalásnak egy újabb állomása.”

Az Audi Hungaria az anyagi támogatáson felül négy Audi-modellt is biztosít a Győri Balett társulatának.
A Győri Balett mellett a prémiumgyártó 2015 márciusa óta támogatója a Győri Filharmonikus Zenekarnak. Emellett a vállalat számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat, mint a Magyar Táncfesztivált vagy a Győri Nyár nemzetközi sztárfellépőket felvonultató zárókoncertjét.
 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap