Az Audi Hungaria segítségével megújult a győri Sürgősségi Osztály eszközparkja

Az Audi Hungaria segítségével megújult a győri Sürgősségi Osztály eszközparkja

2016. 06. 10.

Győr, 2016. június 10. – Új, korszerű készülékek és életmentő eszközök segítik a jövőben a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának munkáját. A részleg infrastruktúrájának korszerűsítését az
AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 9 millió forinttal támogatta. A műszereket jelképesen Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója adta át Dr. Tamás László Jánosnak, a győri kórház főigazgatójának, valamint Dr. Sztermen Mártonnak, a Sürgősségi Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosának.

„A térség legnagyobb munkáltatójaként alapvetés számunkra, hogy felelősségvállalásunk jegyében nem csak munkatársaink, hanem a régióban élők egészségének megőrzéséhez is hozzájáruljunk”, mondta Lőre Péter. „Reméljük, hogy az új műszerek segítségével a sürgősségi betegellátás még gyorsabbá és hatékonyabbá válik.”

A győri négykarikás vállalat támogatásával a Sürgősségi Osztály eszközparkja többek között új EKG- és vérnyomásmérő készülékekkel, pulzoximéterekkel, mobil ultrahang és Doppler készülékekkel bővült. Mindezeken felül két, úgynevezett Lifepack is segíti az életmentést a jövőben. Ezekkel a szakszemélyzet a súlyos állapotban érkezők légzését és keringését monitorozhatja már közvetlenül a kórházba szállítást követően, illetve a kórházi transzport során is. Mindezek mellett  külső pacemakerként is használhatók. A Sürgősségi Osztály naponta átlagosan 150 fős betegforgalmat bonyolít 24 órás betegellátás mellett.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. az elmúlt években már több alkalommal támogatta a győri kórházat. A vállalat több millió forinttal járult hozzá az intézmény Sebészet, Mellkas-sebészet és Érsebészet Szubintenzív Őrzőjének, valamint Gasztroenterológiai Osztályának korszerűsítéséhez, felújításához és a Szívcentrum egyik ultrahangos vizsgáló eszközének beszerzéséhez. Ezek mellett az elmúlt két évben Győrben megrendezett sebészeti orvoskongresszus megszervezését is támogatta a motor- és járműgyártó vállalat.

Letölthető állomány

  • sügösségi adomány.jpg Letöltés (1714,53KB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap