Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját

Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját

2016. 10. 10.

Győr, 2016. október 10. – Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat Dr. Knáb Erzsébet, a vállalat személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. A nettó egymillió forintos pénzjutalommal járó elismerést a kuratórium az idei évben Daichi Uematsu-nak, a Győri Balett magántáncosának ítélte oda.

„Az Audi Hungaria immár 14 éve áll főtámogatóként a Győri Balett mellett”, emelte ki köszöntőjében Dr. Knáb Erzsébet. „Rendkívül büszkék vagyunk kiváló együttműködésünkre, hiszen a vállalat és a világhírű társulat ugyanazokat az értékeket képviseli: a prémium minőséget, a dinamizmust és az innovációt. Ennek jegyében alapítottuk hagyományteremtő jelleggel az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat, amellyel minden évben a Győri Balett egy művészének kimagasló teljesítményét szeretnénk elismerni.”

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. számos kulturális rendezvényt és kezdeményezést támogat Győrben és a régióban, többek között a Győri Balett által minden esztendőben megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivált, valamint a nemzetközi fellépőket is felvonultató Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertjét.

Letölthető állomány

  • Minőségi Táncművészetért Díj.jpg Letöltés (3,45MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap