Audi Hungaria: egy lélegzetvételnyi segítség

Audi Hungaria: egy lélegzetvételnyi segítség

2017. 02. 14.

Győr, 2017. február 13. – Az Audi Hungaria társadalmi felelősségvállalása jegyében újabb adománnyal segíti a régió egészségügyi ellátását. A vállalat adománya a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán működő győri stroke-centrum számára két darab lélegeztető-készülék beszerzését tette lehetővé, mely jelentősen hozzájárul az ellátás színvonalának emeléséhez.

„Bízunk benne, hogy a két lélegeztető-készülék számos életet ment meg, és hozzásegíti a győri kórházat egy olyan stroke központ kialakításához, ahol a legmodernebb eszközök állnak a orvosok rendelkezésére”, mondta Peter Kössler, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke. „Vállalatunk számára alapvetés, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében hozzájáruljunk a régió életszínvonalának növeléséhez.”

A vállalat Győr Megyei Jogú Város és a Kisalföld regionális napilap kampányához csatlakozott, amelyben a város és a régió lakói közösen teremtették meg a győri stroke-centrum létrehozásának anyagi feltételeit. A jelenlegi eszközbeszerzésekkel további eszközfejlesztési lépcső valósul meg, amely egy régiókon átívelő központként gondoskodik az agyi infarktust szenvedett páciensek ellátásáról.

A kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztálya az agyi infarktust szenvedett betegek számára is gyors, szakszerű segítséget nyújt, amely sokszor egyet jelent a túléléssel, hiszen a pácienseket az osztályon 24 órás felügyelet mellett kezelik a szakképzett orvosok, ápolók és terapeuták.

Az Audi Hungaria a vállalatalapítás óta elkötelezett támogatója a régió egészségügyi ellátásának. Ennek szellemében már számos adománnyal segítette a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház működését, többek között a szívcentrum, a gasztroenterológiai laboratórium és a sürgősségi osztály fejlesztését, valamint a sebészet-, érsebészet-, mellkassebészet szubintenzív őrző kialakítását. A kórház támogatása mellett a vállalat a Győri Háziorvosi Ügyelet számára is biztosít egy Audi A3 Limousine szolgálati autót.

Letölthető állomány

  • lélegeztető-készülék 2.jpg Letöltés (5,19MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap