keresés

Az Audi Hungaria a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítója

2017. 04. 19.

• Az olimpiai láng Audi A3 és Audi Q7 modellekben utazik
• Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Prémiumgyártóként örömmel támogatjuk a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, Győr város meghatározó eseményét”

Győr, 2017. április 19. – A mai napon mutatta be Győr városa a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hivatalos partnereit. Az Audi Hungaria összesen 75 gépjárművel járul hozzá a fesztivál sikeréhez. Ennek keretében személyautókat – Audi A3-tól egészen Audi Q7 modellekig –, valamint Volkswagen Multivan kisbuszokat bocsát a város rendelkezésére.

„Vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, Győr városával egymást erősítve törekszünk a sikerre. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jelentős esemény rendezési jogát nyerte el városunk, amelyet az Audi Hungaria is magáénak érez és büszkén támogat”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Magyarország első hivatalos olimpiai eseményét, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált Győrben rendezik 2017. július 23-29. között. A fesztiválra 50 ország 3600 14 és 18 év közötti fiatal sportolója és küldöttsége érkezik, hogy 10 sportágban – atlétika, kézilabda, torna, judo, kosárlabda, úszás, kajak-kenu, röplabda, kerékpár és tenisz – mérjék össze tudásukat.

Az Audi Hungaria szponzori autói nem csupán az olimpiai fesztivál alatt lesznek láthatók Győr utcáin, már az olimpia lángot is egy Audi Q7 és egy Győrben készült Audi A3 Cabriolet fogja szállítani.

Az EYOF népszerűsítésében 10 felnőtt és 10 fiatal sportági nagykövet is részt vesz, külön öröm a vállalat számára, hogy a kézilabda arcainak az Audi Hungaria által támogatott Győri AUDI ETO KC két játékosát, Görbicz Anitát és Pál Tamarát választotta a Szervezőbizottság.

Az Audi Hungaria már a vállalat alapítása óta elkötelezett támogatója a város kulturális, szociális és sportéletének, valamint a jövő generáció oktatásának, képzésének. Ennek szellemében számos egyesületet, szervezetet és kezdeményezést támogat, amellyel jelentősen hozzájárul a régióban élők életszínvonalának növeléséhez.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap