Audival érkezik a segítség

Audival érkezik a segítség

2017. 09. 11.

• Egy Audi A4 Avant típusú autó segíti a Győri Mentőszolgálat munkáját
• Az új mentőorvosi autóval gyorsabbá válik az orvosi segítség
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja: „Vállalatunk számára fontos a szociális szerepvállalás”

Győr, 2017. szeptember 11. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet bocsát a Győri Mentőszolgálat rendelkezésére. Az autó kulcsát ma délelőtt Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja az Országos Mentőszolgálat képviselőjének, Dr. Lórántfy Mária regionális igazgatónak adta át.   

„Nagyra becsüljük a mentőszolgálat munkáját és bízunk benne, hogy ezzel az autóval hatékonyan segítjük a mentőegységek gyorsabb kiszállását, ami akár életmentő is lehet”, mondta Dr. Knáb Erzsébet.

A mentés és a sürgősségi ellátás balesetek, vagy vészhelyzet esetén kulcsfontosságú, a mentőorvos gyors kiérkezésén életek múlhatnak.
Az Audi A4-et, mely 150 lóerős, automata váltós, tempomattal és navigációs rendszerrel felszerelt, főként kiemelt szintű feladatokhoz, súlyos állapotú betegekhez fogja küldeni a mentésirányítás. Egy 12 órás szolgálat ideje alatt előreláthatólag akár 5-7  feladat ellátása várható.
A Győri Mentőszolgálat egységei évente 18-20 ezer esetet látnak el.

Az Audi Hungaria évek óta támogatja Győr és a térség szociális- és egészségügyét. 2013-ban a vállalat anyagilag állt a Győri Mentőszolgálat mellé, amiből légzésfigyelő monitort vásároltak. Az elmúlt évben az önkéntesség jegyében kiemelt projekt volt a Győri Mentőállomás felújítása. Ekkor festési és renoválási munkálatok során audis munkatársak jóvoltából újult meg az épület. 
 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap