Audi Hungaria a társadalomért

Egy olyan világban, ahol az emberek és kultúrák találkozása egyre intenzívebb, a szinergiák vagy épp az egymást kioltó impulzusok sokasága szinte minden percben új kihívások elé állít minket, minden eddiginél fontosabbá vált, hogy felismerjük és vállaljuk társadalmi felelősségünket.

A kultúrák közötti párbeszédet, az értékek közvetítését helyezzük az Audi Hungaria társadalmi szerepvállalásának fókuszába. Meggyőződésünk, hogy egészséges társadalomban és versenyképes gazdasági közegben kell a jövő generációjának felnőni.

Társadalmi jelenlétünk sokszínű és egyben szerteágazó. A magas minőség és a nemzetközi nívó az, ami közös bennük. Aktív szerepet vállalunk, kezdeményezőként és katalizátorként lépünk fel azokon a területeken, ahol tudásunkkal, tapasztalatunkkal és gazdasági erőnkkel képesek vagyunk fenntartható és hosszú távú partnerséget kiépíteni. Nemzetközi brandként programjaink globális impulzusok alapján épülnek fel, ugyanakkor minden esetben kiemelten fontos számunkra az intenzív regionális jelenlét.

Elkötelezettségünk nem pusztán költségvetési tranzakció, hanem kölcsönös kíváncsiságon alapuló együttműködés.


Oktatás és tudomány

Meggyőződésünk, hogy az utánpótlás-nevelés, a mérnöki diszciplínák magas szintű oktatása, valamint a képzés színvonalához való hozzájárulás épp úgy az ipari szereplők feladata, mint az oktatási intézményeké. Ezért is kiemelt projekt számunkra a Széchenyi István Egyetemmel való stratégiai szintű együttműködés az oktatás és a kutatás-fejlesztés területén, valamint az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ támogatása, mely vállalatunk egyik legnagyobb ívű, oktatásra fókuszáló projektje.


Oktatás és tudomány
Kultúra

Kultúra

Közös értékek, kölcsönös megbecsülés, mindvégig tiszteletben tartva az alkotói szabadságot. Hiszen ez a mozgatórugó, legyen szó akár fejlesztőmérnökök innovatív munkájáról, vagy művészek alkotói folyamatáról. Kulturális partnereink, a Győri Balett és a Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetei kicsit a mi történetünk is. Bízunk benne, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy alkotásaik elvigyék városunk hírnevét a világba. Főszponzorként büszkén segítjük munkájukat.

Sport

A sport nem egyszerűen a kitartásról szól. Komplex tudás, döntések sokasága, fegyelmezettség, lojalitás és csapatszellem. Vállalatunk fókuszában nem azért vannak világhírű sportolók mert ismertek, hanem azért, mert jelképei azoknak az értékeknek, amelyeket az Audi Hungaria fontosnak tart, legyen az a prémium minőség, tehetség, kitartás, erő, bátorság vagy a céltudatosság. Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora a többszörös Bajnokok Ligája győztes és többszörös magyar bajnok Győri Audi ETO KC-nak.
Sport
Karitatív tevékenység

Karitatív tevékenység

A legnagyobb multinacionális vállalatok tevékenységében is vannak olyan momentumok, amelyek a klasszikus gazdasági mérőszámokkal nem mérhetők. A környezetünkért, azon belül is a közvetlen lakóhelyünkért érzett felelősség, az önzetlen segíteni akarás lehetőség számunkra, hogy viszonozzuk a közösség szeretetét. A Petz Aladár Megyei Oktatókórház rendszeres támogatóiként a koronavírus elleni küzdelemből is igyekeztünk kivenni a részünket.

Audi Hungaria: egy lélegzetvételnyi segítség
Audi Hungaria: egy lélegzetvételnyi segítség - 2017. 02. 14.
Győr, 2017. február 13. – Az Audi Hungaria társadalmi felelősségvállalása jegyében újabb adománnyal segíti a régió egészségügyi ellátását. A vállalat adománya a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán működő győri stroke-centrum számára két darab lélegeztető-készülék beszerzését tette lehetővé, mely jelentősen hozzájárul az ellátás színvonalának emeléséhez.
Még zöldebb az Audi Hungaria hője
Még zöldebb az Audi Hungaria hője - 2017. 02. 08.
Győr, 2017. február 7. – Az Audi Hungaria Magyarország legnagyobb ipari geotermikus energia-felhasználója: a vállalat a zöld energiára történő átállása óta immár 100 GWh geotermikus energiát használt fel, amellyel 20 170 tonnával csökkentette széndioxid kibocsátását.
Karácsonyi adománygyűjtés az Audi Hungariánál
Karácsonyi adománygyűjtés az Audi Hungariánál - 2016. 12. 13.
Győr, 2016. december 13. – Az idei évben is sikeres volt az Audi Hungaria által szervezett karácsonyi adománygyűjtő akció: másfélmillió forint értékű tartós élelmiszerrel, valamint 400 darab játékokat, könyveket és ruhákat tartalmazó csomaggal járultak hozzá a vállalat munkatársai ahhoz, hogy az ünnepek alatt mosolyt csaljanak a rászorulók arcára. Az adományokat hétfőn Axel Schifferer, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója adta át jelképesen a győri Családsegítő Szolgálatban.
Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját
Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díját - 2016. 10. 10.
Győr, 2016. október 10. – Harmadik alkalommal adta át az Audi Hungaria a Minőségi Táncművészetért Díjat Dr. Knáb Erzsébet, a vállalat személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. A nettó egymillió forintos pénzjutalommal járó elismerést a kuratórium az idei évben Daichi Uematsu-nak, a Győri Balett magántáncosának ítélte oda.
Dinamikus páros: Nora Mörk átvette új Audiját
Dinamikus páros: Nora Mörk átvette új Audiját - 2016. 09. 14.
Győr, 2016. szeptember 14. – Nora Mörk a Győri Audi ETO KC új igazolása egy Audi A4 Avanttal kezdi meg a szezont, amelyet a mai napon dr. Bartha Csaba, a Győri AUDI ETO KC elnöke és Lőre Péter, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. vállalati kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője adott át a norvég klasszisnak.
500 Audis önkéntes bevetésen
500 Audis önkéntes bevetésen - 2016. 09. 12.
• 30 közhasznú projekt az Audi Hungaria harmadik Önkéntes Napján • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „A társadalmi felelősségvállalás alapvetés az Audi Hungariánál“ • Négy kiemelt projekt a győri régióban
Az Audi Hungaria segítségével megújult a győri Sürgősségi Osztály eszközparkja
Az Audi Hungaria segítségével megújult a győri Sürgősségi Osztály eszközparkja - 2016. 06. 10.
Győr, 2016. június 10. – Új, korszerű készülékek és életmentő eszközök segítik a jövőben a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának munkáját. A részleg infrastruktúrájának korszerűsítését az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 9 millió forinttal támogatta. A műszereket jelképesen Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója adta át Dr. Tamás László Jánosnak, a győri kórház főigazgatójának, valamint Dr. Sztermen Mártonnak, a Sürgősségi Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosának.
Háromszögű, négyszögletes, kerek… gyerekek, mit jelentenek ezek?
Háromszögű, négyszögletes, kerek… gyerekek, mit jelentenek ezek? - 2016. 05. 27.
Győr, 2016. május 27. – A biztonságos közlekedés szabályainak elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni, ezért a győri régióban nem csak 17 éves kortól szerezhet jogosítványt a jövő generációja. Járművet ugyan nem vezethetnek a ma átvett okmányokkal a győri Bisinger Óvoda kisgyermekei, de a KRESZ szabályaival játékos formában már megismerkedtek az elmúlt hónapokban. Velük együtt mintegy 1300 óvodás vett részt az idei tanévben az Audi Hungaria által támogatott Kölyök-KRESZ programban.
Audi Hungaria: Ügyeletben az Audi A3 Limousine
Audi Hungaria: Ügyeletben az Audi A3 Limousine - 2016. 04. 15.
Győr, 2016. április 15. – A társadalmi felelősségvállalás újabb példája: Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. egy Győrben készült Audi A3 Limousine-t bocsát a Győri Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. rendelkezésére. Az autó kulcsát Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója adta át Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének.
Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával
Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával - 2016. 04. 04.
Győr, 2016. április 4. - Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. kiemelt támogatásával épült meg az a teljes egészében magyar fejlesztésű kültéri edzőpark, amely minden korosztály számára komplex mozgáslehetőséget nyújt a győri Barátság Parkban.
Audi Hungaria Iskola: Felavatták az intézmény új épületét
Audi Hungaria Iskola: Felavatták az intézmény új épületét - 2015. 09. 22.
• A diákok szeptembertől birtokba vehették az új iskolakomplexumot • Thomas Sigi, az AUDI AG személy- és szociális ügyekért felelős igazgatótanácsi tagja: „Az Audi Hungaria Iskola által már egészen gyermekkortól támogatjuk a fiatalok képzését“ • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az intézmény az ország egyik legmodernebb iskolájává válhat”
Nagy sikert aratott az Audi Hungaria második Önkéntes Napja
Nagy sikert aratott az Audi Hungaria második Önkéntes Napja - 2015. 09. 12.
• Több mint 600 munkatárs vett részt 36 közhasznú projektben Győrben és környékén • Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató: „Közösen sok mindenre képesek vagyunk“ • Három kiemelt projekt a leginkább rászorulók támogatására

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001