Audi Hungaria a társadalomért

Egy olyan világban, ahol az emberek és kultúrák találkozása egyre intenzívebb, a szinergiák vagy épp az egymást kioltó impulzusok sokasága szinte minden percben új kihívások elé állít minket, minden eddiginél fontosabbá vált, hogy felismerjük és vállaljuk társadalmi felelősségünket.

A kultúrák közötti párbeszédet, az értékek közvetítését helyezzük az Audi Hungaria társadalmi szerepvállalásának fókuszába. Meggyőződésünk, hogy egészséges társadalomban és versenyképes gazdasági közegben kell a jövő generációjának felnőni.

Társadalmi jelenlétünk sokszínű és egyben szerteágazó. A magas minőség és a nemzetközi nívó az, ami közös bennük. Aktív szerepet vállalunk, kezdeményezőként és katalizátorként lépünk fel azokon a területeken, ahol tudásunkkal, tapasztalatunkkal és gazdasági erőnkkel képesek vagyunk fenntartható és hosszú távú partnerséget kiépíteni. Nemzetközi brandként programjaink globális impulzusok alapján épülnek fel, ugyanakkor minden esetben kiemelten fontos számunkra az intenzív regionális jelenlét.

Elkötelezettségünk nem pusztán költségvetési tranzakció, hanem kölcsönös kíváncsiságon alapuló együttműködés.


Oktatás és tudomány

Meggyőződésünk, hogy az utánpótlás-nevelés, a mérnöki diszciplínák magas szintű oktatása, valamint a képzés színvonalához való hozzájárulás épp úgy az ipari szereplők feladata, mint az oktatási intézményeké. Ezért is kiemelt projekt számunkra a Széchenyi István Egyetemmel való stratégiai szintű együttműködés az oktatás és a kutatás-fejlesztés területén, valamint az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ támogatása, mely vállalatunk egyik legnagyobb ívű, oktatásra fókuszáló projektje.


Oktatás és tudomány
Kultúra

Kultúra

Közös értékek, kölcsönös megbecsülés, mindvégig tiszteletben tartva az alkotói szabadságot. Hiszen ez a mozgatórugó, legyen szó akár fejlesztőmérnökök innovatív munkájáról, vagy művészek alkotói folyamatáról. Kulturális partnereink, a Győri Balett és a Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetei kicsit a mi történetünk is. Bízunk benne, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy alkotásaik elvigyék városunk hírnevét a világba. Főszponzorként büszkén segítjük munkájukat.

Sport

A sport nem egyszerűen a kitartásról szól. Komplex tudás, döntések sokasága, fegyelmezettség, lojalitás és csapatszellem. Vállalatunk fókuszában nem azért vannak világhírű sportolók mert ismertek, hanem azért, mert jelképei azoknak az értékeknek, amelyeket az Audi Hungaria fontosnak tart, legyen az a prémium minőség, tehetség, kitartás, erő, bátorság vagy a céltudatosság. Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora a többszörös Bajnokok Ligája győztes és többszörös magyar bajnok Győri Audi ETO KC-nak.
Sport
Karitatív tevékenység

Karitatív tevékenység

A legnagyobb multinacionális vállalatok tevékenységében is vannak olyan momentumok, amelyek a klasszikus gazdasági mérőszámokkal nem mérhetők. A környezetünkért, azon belül is a közvetlen lakóhelyünkért érzett felelősség, az önzetlen segíteni akarás lehetőség számunkra, hogy viszonozzuk a közösség szeretetét. A Petz Aladár Megyei Oktatókórház rendszeres támogatóiként a koronavírus elleni küzdelemből is igyekeztünk kivenni a részünket.

Háromszögű, négyszögletes, kerek… gyerekek, mit jelentenek ezek?
Háromszögű, négyszögletes, kerek… gyerekek, mit jelentenek ezek? - 2016. 05. 27.
Győr, 2016. május 27. – A biztonságos közlekedés szabályainak elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni, ezért a győri régióban nem csak 17 éves kortól szerezhet jogosítványt a jövő generációja. Járművet ugyan nem vezethetnek a ma átvett okmányokkal a győri Bisinger Óvoda kisgyermekei, de a KRESZ szabályaival játékos formában már megismerkedtek az elmúlt hónapokban. Velük együtt mintegy 1300 óvodás vett részt az idei tanévben az Audi Hungaria által támogatott Kölyök-KRESZ programban.
Audi Hungaria: Ügyeletben az Audi A3 Limousine
Audi Hungaria: Ügyeletben az Audi A3 Limousine - 2016. 04. 15.
Győr, 2016. április 15. – A társadalmi felelősségvállalás újabb példája: Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. egy Győrben készült Audi A3 Limousine-t bocsát a Győri Háziorvosok Ügyelete Betegellátó Egészségügyi Nonprofit Kft. rendelkezésére. Az autó kulcsát Peter Kössler, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója adta át Borkai Zsoltnak, Győr város polgármesterének.
Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával
Egyedülálló fitneszpark Győrben az Audi Hungaria támogatásával - 2016. 04. 04.
Győr, 2016. április 4. - Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának beruházásában, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. kiemelt támogatásával épült meg az a teljes egészében magyar fejlesztésű kültéri edzőpark, amely minden korosztály számára komplex mozgáslehetőséget nyújt a győri Barátság Parkban.
Audi Hungaria Iskola: Felavatták az intézmény új épületét
Audi Hungaria Iskola: Felavatták az intézmény új épületét - 2015. 09. 22.
• A diákok szeptembertől birtokba vehették az új iskolakomplexumot • Thomas Sigi, az AUDI AG személy- és szociális ügyekért felelős igazgatótanácsi tagja: „Az Audi Hungaria Iskola által már egészen gyermekkortól támogatjuk a fiatalok képzését“ • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Az intézmény az ország egyik legmodernebb iskolájává válhat”
Nagy sikert aratott az Audi Hungaria második Önkéntes Napja
Nagy sikert aratott az Audi Hungaria második Önkéntes Napja - 2015. 09. 12.
• Több mint 600 munkatárs vett részt 36 közhasznú projektben Győrben és környékén • Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató: „Közösen sok mindenre képesek vagyunk“ • Három kiemelt projekt a leginkább rászorulók támogatására
Összefogásban a lóerő: Formula Student Hungary az Audi Hungaria támogatásával - 2015. 08. 17.
• Három csapat versenyez a négy karika jegyében • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „Büszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk az egyetemisták részvételét a motorsportban” • Az Audi Hungaria a nemzetközi verseny főszponzora
Dinamikus páros: a Győri Balett Audival utazik - 2015. 06. 12.
Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a kultúra elkötelezett támogatójaként szorosabbra fűzi együttműködését a világhírű Győri Balettel. Ennek jegyében Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója újabb két Audi-modellt, egy teljes egészében Győrben készült Audi A3 Limousine-t és egy Audi A4 Avantot adott át a balett-társulat képviseletében Matuza Adrienn és Pátkai Balázs táncosoknak.
Az Audi Hungaria egy Audi TTS modellt adott át a győri rendőrségnek - 2015. 04. 20.
• Egy Audi TTS Coupé 2.0 TFSI motorral a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb szolgálati autója • Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató: „Ismét egy fontos lépés a szociális felelősségvállalásunk terén“ • Immár a negyedik szolgálati autó a megyei rendőrségnek
Az Audi Hungaria számára is előnyös a Győr-Pér repülőtér bővítése - 2015. 04. 17.
• A repülőtér immár Boeing 737 és Airbus A 320 típusú személyszállító gépek fogadására is alkalmas • Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „A Győr-Pér Repülőtér stratégiai jelentőségű számunkra” • A tavalyi évben az Audi győri és ingolstadti telephelye között közlekedő 654 járatpár 33 000 utast szállított
Az Audi Hungaria tovább folytatja sikeres együttműködését a Győri Audi ETO KC-vel - 2015. 04. 10.
• Szerződéshosszabbítás további három évre • Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „Büszke vagyok a közösen elért sikerekre” • 10 éve eredményes együttműködés a kézilabdaklubbal
Az Audi Hungaria a Győri Filharmonikus Zenekar új partnere - 2015. 03. 13.
• Együttműködési szerződés 2018-ig • Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „A régió legnagyobb munkáltatójaként kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás“ • Koncert a jövőbeli együttműködés jegyében
Audi Hungaria Járműmérnöki Kar alakult a győri Széchenyi István Egyetemen - 2015. 02. 18.
• Az újonnan megalakult kar elősegíti az ipar és az oktatás-kutatás közötti tudástranszfert • Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója: „A hosszú távú mérnökutánpótlás lényegi eleme személyügyi stratégiánknak” • „Jövőorientált kezdeményezés a felsőoktatásban”, hangsúlyozta Dr. Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001