FőoldalGyárlátogatásRegisztráció a gyárlátogatásokra

Regisztráció a gyárlátogatásokra

Kérjük vegye figyelembe, hogy a gyárlátogatási programok a termelő területek nyári leállása és karbantartási munkálatai miatt csak korlátozottan elérhetőek.

2018. július 9 - 2018. július 27. között kizárólag motorgyári terület látogatható.

2018. augusztus 6 - 2018. augusztus 13. között járműgyárunk prés- és karosszériaüzeme kerül bemutatásra.

 

Kedves Látogatóink!

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során bepillantást nyerhetnek járműgyárunk prés– és karosszériaüzemébe valamint a motorgyártás rejtelmeibe.

Ismerje  meg a préselési folyamat fázisait és hagyja magát elvarázsolni a karosszériaüzem futurisztikus világa által! Élje át testközelből a motorok születésének folyamatát a hathengeres dízelmotorok szereldéjében! Fedezze fel munkatársaink kíséretében a világ legnagyobb motorgyárát és egyik legmodernebb járműgyárát!

Kérjük regisztrációja során vegye figyelembe, hogy 2017. szeptember 1. óta egy új Audi modellt érintő titoktartási kötelezettség miatt járműgyárunk végösszeszerelő üzemének megtekintése átmenetileg nem része a programnak!

Programjainkat hétfőtől péntekig (kivéve ünnepnapok) naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak magyar, német és angol nyelven. Részvételi szándékát regisztráció útján jelezheti. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a megadott e-mail címre. Maximális csoportlétszám 25 fő (nagyobb létszám esetén kérjük két egymást követő időpontra regisztráljon). Témaspecifikus gyárlátogatások esetén a létszám ettől eltérhet!

Gyermekek a gyárat 12. életévük betöltését követően látogathatják. Biztonságtechnikai előírásaink és szabályzatunk alapján 12 év alatti személyek felnőtt kíséretében sem léphetnek be az üzemi területre. Kérjük az időpont foglalásakor ennek figyelembevételét!

Látogatói útvonalaink mindegyike akadálymentesített, de a még hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérjük kerekes székes vendégeinket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailen külön jelezzék!

További biztonsági előírások a látogatók számára:

  • Kérjük tartsa be a csoportvezető utasításait!
  • A kijelölt gyalogos útvonalról ne térjen le!
  • Dohányzás csak a kijelölt helyeken megengedett!
  • Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavarhatja a készülék működését.
  • A gyár területén a fényképezés és videó felvétel készítése szigorúan tilos!
  • Fényképezőgépet és kamerás telefont a gyár területére bevinni tilos. A készülékek ill. táskák elzárására értékmegőrző szekrények állnak rendelkezésre.

Belépőjegy árak:

Felnőtt jegy: 900 Ft / fő
Kedvezményes jegy: 500 Ft / fő (diák, nyugdíjas, mozgássérült)
Témaspecifikus látogatások díja: 1500 Ft / fő (egyedi időpontokra szintén ez az ár vonatkozik)
Fizetés a helyszínen lehetséges; készpénzzel (Ft) vagy bankkártyával.
Diákjegy vásárlása esetén diákigazolvány felmutatása szükséges.

Válassza ki a kívánt programot - minden esetben különleges élmény várja Önt
Élje át személyesen, hogy mit rejt a „Haladás technikája“.

 

Választható lehetőségek

Általános témájú gyárlátogatások

A látogatási programok az adott napi termelési helyzet függvényében alakulnak.

Általános gyárlátogatás
A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.
Jelentkezés

Az Audi Hungaria évente közel 2 millió motort gyárt az AUDI AG és Volkswagen Konszern telephelyei számára. Tapasztalja meg a legmodernebb technológiát és a motorgyártás precizitását testközelből a világ legnagyobb járműmotorgyárában, majd autógyárunk összeszerelő üzemében kísérje végig modelljeinket a célegyenesben! A program során megfigyelheti, amint az Audi Hungarianál gyártott motorok elfoglalják helyüket az autók motorterében, továbbá azt is, ahogy egy csupasz karosszéria emberi kezek által élettel telik meg majd immáron kész autóként gördül le a gyártósorról.

Látogatás a motorgyártásban
A gyárlátogatás időtartama kb. 1 - 1,5 óra.
Jelentkezés

Tapasztalja meg a legmodernebb technológiát és a motorgyártás precizitását testközelből a világ legnagyobb járműmotorgyárában. Az Audi Hungaria motorokat gyárt az AUDI AG és Volkswagen Konszern más telephelyei és harmadik fél számára is. Évente közel 2 millió motor hagyja el a győri gyártócsarnokokat.
A gyárlátogatás időtartama kb. 1 - 1,5 óra.

Tematikus, szakirányú látogatások

Témaspecifikus gyárlátogatás:
Logisztika az Audi Hungariánál

A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.
Jelentkezés

E témavezetés a hatékony logisztikai folyamatok komplex kihívásait és a modern megoldásokat járja körbe.
A hathengeres dízel motorgyártás területén a gyártósor elláttásával kapcsolatos logisztikai folyamatokat mutatjuk be, valamint a járműgyártás úgynevezett supermarkt területét, ahol az alaktrészek kommissiózása zajlik, így biztosítva a megfelelő időben a megfelelő helyre történő szállításukat.

Témaspecifikus gyárlátogatás:
APS (Audi Termelési Rendszer);
LEAN eszközök és módszerek alkalmazása
az Audi Hungariánál

A gyárlátogatás időtartama kb. 2 óra.
Jelentkezés

Hivatásunk a gyártás hatékonyságát elősegítő elvek és módszerek alkalmazása.
Képzési módszereket tervezünk, amelyek biztosítják a stabil növekedést és a magas szintű minőséget.
Elemzünk és referenciákat gyűjtünk, mert ezek is forrásai a hatékony gyártási és logisztikai folyamatoknak.

Jelentkezés gyárlátogatásra

A alábbi online felületen elvégzett regisztráció a gyárlátogatáson való részvétel feltétele. A gyárlátogatásokra regisztrálni csak és kizárólag az alább megjelenő felületen keresztül lehetséges, e-mailben illetve telefonon jelentkezést sajnos nem áll módunkban elfogadni.
A regisztráció során egy kapcsolattartó személy adatait szükséges csak megadni.
Amennyiben az időpont foglaláskor nem tudja kiválasztani a kívánt napot, akkor sajnos az aznapi időpontjaink már foglaltak és nincs lehetőség további látogatók regisztrálására. Ebben az esetben kérjük, keressen másik, szabad időpontot.
A regisztráció megkezdéséhez kérjük kattintson a lent látható négyzetbe, amivel megerősíti, hogy elolvasta a fent álló információkat és azok tartalmával egyetért.

Kérjük, hogy a látogatók létszámában történő változásokat és az esetleges lemondásokat a e-mail címre írásban jelezni szíveskedjenek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy karbantartási munkálatok miatt járműgyárunk présüzemében a termelés szerda délelőttönként (14h-ig) és péntek délutánonként (14h-tól) szünetel.
A látogatási programok az adott napi termelési helyzet függvényében alakulnak.

Minden mező kitöltése kötelező!

A regisztráció során elég egy kontakt személy adatait megadni!

Személyes adatok:

Látogatással kapcsolatos adatok:

Látogatási terület:

Gyárlátogatás nyelvének kiválasztása:

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+36 96 66 8660
+36 96 66 1001
Fax
+36 96 66 1210
E-mail