Vezetői életpálya

Az Audi Hungaria 12 000 munkatársát a menedzsmenttagok irányítják, koordinálják, támogatják, valamint tervezik, összehangolják a feladatok végrehajtását a vállalaton és konszernen belül.

A különféle szinteken történő csapatirányítás mellett a vezetői tevékenység további fontos eleme a létszám- és kapacitástervezés, a szakmai ellenőrzés és támogatás, a kapcsolattartás egyéb érintett szakterületekkel, a közös munka összehangolása mind a vállalaton belül, mind konszernszinten. 

A menedzsment irányba történő kiválasztási és fejlesztési folyamat a VW konszernen belül összehangolt elvek szerint történik. Az Audi konszern menedzsmentjének tagjai a vállalat aktuális igényei alapján kerülnek kiválasztásra és az egész konszernben bevethetőek, ezért a jelölteknek széles körű tapasztalatokkal és magas szintű kompetenciákkal kell rendelkezniük.

A vezetővé válás az Audi Hungariánál két úton valósulhat meg:

  • Az Audi Hungaria elsődleges célja, hogy a vállalat a saját köreiből biztosítsa a menedzsment utánpótlást a Volkswagen konszern irányelveinek megfelelően, így az utánpótláskör megfelelően felkészüljön a Volkswagen konszern vezetői- és szakmai menedzsment funkcióira. A menedzsment utánpótlás fejlesztése egy szisztematikus és egyéni fejlesztési folyamat, meghatározott és transzparens mérföldkövekkel.
  • Fontos továbbá az Audi Hungaria számára, hogy a más vállalatból, kívülről érkező szakemberek vezetői tudása, tapasztalata erősítse a menedzsmentcsapatot és új szemléletet, kompetenciákat hozzon be a konszern életébe. A külsős jelöltekre vonatkozó menedzsmentkiválasztási eljárás az Assessment Center, ami a konszern által standardizált kiválasztási eszköz.

Mindkét esetben a kiválasztás alapja a kompetenciákat tartalmazó „konszern követelményprofil”. 

Vállalati kultúránk része a minden munkatársnak lehetőséget kínáló hosszútávú, folyamatos fejlődés és fejlesztés, amihez időt és teret adunk, az állandóan változó körülményekhez alkalmazkodva bátran döntünk és szükség esetén újra tervezünk.

                             

Amennyiben Ön vezetői pozíciót szeretne megpályázni az Audi Hungariánál, itt találja aktuális vezetői állásajánlatainkat: www.audi.hu/vezeto

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail