Győrben itthon vagyunk

Az Audi Hungaria 1993-ban 180 lehetséges telephely közül választotta ki Győr városát és telepedett le a kisalföldi megyeszékhelyen. Az elmúlt 28 évben együtt fejlődött város és vállalat, míg mára Magyarország egyik legfejlettebb régiójává vált.  Győr egyesíti magában a lüktető európai város pezsgését és a családias hangulatot! Több mint 130.000 ember népesíti be a barokk utcákat, a csalogató belvárosi teraszokat, akik nemcsak az oktatás és a munkaerőpiac terén találják meg számításaikat, de a szabadidő tartalmas eltöltésére is megannyi lehetőséget kínál számukra a vizek városa – mindezt nyugodt és emberléptékű környezetben. A történelmi belváros családias hangulata, a számos kulturális, valamint sportolási lehetőség, a természet közelsége, a pezsgő gazdasági élet és fejlett infrastruktúra sokak számára vonzó.

Győr a kultúra városaként a nemzetközi hírű Győri Balett és a Győri Filharmonikus Zenekar otthona, és olyan nagy múltra visszatekintő fesztiváloknak színtere, mint a Vaskakas Bábszínház által szervezett Győrkőcfesztivál és a Győri Könyvszalon. A pezsgő kulturális élet mellett számos sportesemény várja a látogatókat, a város jövőjét pedig a fejlődő egyetemi képzések jelentik, melynek támogatásában a kutatásfejlesztés és az innováció területén az Audi Hungaria meghatározó szerepet vállal.

Ti jártatok már nálunk? Nézd meg az alábbi videónkat, amelyben munkatársaink mesélnek arról, hogy miért Győr városa lett választott otthonuk. Kattints a videóért! Találkozzunk a találkozások városában!

Munkakörnyezet

Az Audi Hungarianál több, mint 12 000 ember dolgozik nap mint nap. Vállalatunk arra törekszik, hogy a munkavállalóknak olyan munkakörnyezetet biztosítson, amelyben az ember komfortosan, jól érezheti magát. Közös célunk, hogy erősítsük a vállalaton belüli összetartozást, valamint azt az érzést, hogy audisnak lenni valóban jó. Ezenfelül vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, amely mára a versenyképesség egyik meghatározó tényezője lett. Ezen a területen is nagy lépéseket értünk el az elmúlt időszakban, hiszen 2020 óta karbonsemlegesen folyatjuk tevékenységünket. Továbbra is azon dolgozunk, hogy működésünk során egyre kisebb mértékben terheljük környezetünket és munkatársainkat bevonva hozzájáruljunk egy élhetőbb jövő megteremtéséhez.

Nem csak a kellemes munkakörnyezet megteremtése egy fontos feladatunk, hanem az itt dolgozók munkán kívüli kellemes atmoszférájának óvása is. Fontos számunkra a munkavállalók családjainak élete, azon belül is, hogy a munka könnyen összeegyeztethető legyen a magánélettel. Cégünk felszereltségét a modern, kellemes munkakörnyezet jellemzi. Munkatársainknak lehetősége van a vállalat számítógépeit, laptopjait, tabletjeit használni a belépésüktől kezdve határozatlan ideig, hogy mindennapi teendőiket ellássák. Ezek az eszközök minden olyan rendszert képesek futtatni, amire az itt dolgozóknak szükségük lehet. Az utóbbi években nagyobb hangsúlyt kapott az online fórumok használata, az online meetingek beépültek az Audi Hungaria életébe, ezt a modern, jól szervezett operációs rendszerek segítségével értük el. 

Az Audi Hungaria munkahelyi étkeztetése az egyik legszínesebb tevékenység vállalatunkban. Munkatársaink étkeztetésére 3 étterem, 13 büfé és számos snack- és italautomata áll rendelkezésre. Éttermeinkben hatalmas választék kínálkozik az itt dolgozóknak, a hagyományos ételektől a modern, különleges ételekig bármiből lehet választani, gondolva azokra, akik valamilyen intoleranciában szenvednek, valamint a vegetáriánusokra is. Édesség pultunk minden nap friss, finom és változatos kínálattal nyeri el munkatársaink tetszését.

Munkatársaink körében nagy népszerűségnek örvendenek saját rendezvényeink is, amelyeket dolgozóink szerveznek meg, majd bonyolítanak le. Programjainkkal mindig gondolunk a családos munkatársakra is, így szervezünk gyerekprogramokat is. Állandó programjaink egyike a húsvéti játszóház, ahol családos dolgozóink vehetnek részt játékos foglalkozásokon, húsvéti barkácsoláson. Főző napjainkon az itt dolgozók csapatokban tudják megmérettetni magukat a főzés területén, többek között pörkölt, gulyásleves és halászlé elkészítésével, amiket a környék éttermeiből érkezett séfek szoktak értékelni. A főzés ideje alatt gyerekprogramok gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról. Munkatársainkat folyamatosan ösztönözzük valamilyen sport űzésére, ezért belső programokat is szervezünk, hogy a dolgozók megmutathassák tehetségüket. Minden évben megrendezzük az Audi Cup-ot, az Audi Hungaria Focibajnokságot, amelyre a fődíj mindig egy ismert európai csapat mérkőzésén való részvétel utazással és teljes ellátással.  

Egy modern munkahely támogatja a munka és a magánélet közötti egyensúlyt, így az alternatív foglalkoztatás mellett bevezettük az otthoni munkavégzést is. Dolgozóink így nem csak a szokásos munkahelyen, hanem otthonuk kényelmében is tudnak dolgozni, ezzel nagyobb szabadságot adva a munkavállalóknak, hogy maguk oszthassák be feladataikat. A mobil munkavégzés a vállalati kultúra részévé vált, amivel nyitottunk az új generációk igényei felé is.

 

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail