Karrierhíreink

Level Up – Beszállítói szerepkörrel bővül a SZEngine Motorfejlesztő Csapat portfóliója
2024. 06. 27.
Az Audi Hungaria szponzorált csapata, a SZEngine Motorfejlesztő Csapat az idei évben új szintre emelte teljesítményét, hiszen fejlesztői tevékenységük mellett az Óbudai University Racing Team versenyzői csapatának beszállítójává váltak. A SZEngine Motorfejlesztői Csapat 2008-ban jött létre az Audi Hungaria Belsőégésű Motorok Tanszékének és a Széchenyi István Egyetem hallgatóinak kezdeményezésére. Az Audi Hungaria a kezdetektől támogatója és szponzora a győri csapatnak.
Audisok a nagyvilágban – hobbi és szakmai fejlődés találkozása
2024. 06. 19.
Nemes Alexandra 2014-ben, egy egyetemisták részére szervezett gyárlátogatás alkalmával találkozott először az Audi Hungariával, ahol a modern gyártósorok működése, a gyár monumentalitása és az előadó mérnökök szakmaisága azonnal meggyőzték, hogy vállalatunknál alapozza meg mérnöki karrierjét. Mivel Szandra egyik legfőbb hobbija az utazás és az idegen kultúrák megismerése, emellett nagyon fontos számára nyelvtudásának tovább fejlesztése, ezért kézenfekvő volt, hogy elfogadja a németországi kiküldetés lehetőségét. Cikkünkből megismerhetitek Ingolstadtban ezidáig szerzett élményeit és tapasztalatait.
„Mindaz, amit az egyetemen tanulunk, az Audinál töltött napokon értelmet és célt nyer”
2024. 05. 29.
Egyetemistaként számtalan lehetőség áll a fiatalok előtt a tudatos karrierépítésre. Egykori duális hallgatónk, Doma Dániel pedig rendkívül célratörően válogatott az elmúlt években a fejlődési potenciálok palettájáról. Audis duális hallgatóként végezte el a Mérnökinformatikus alapszakot a Széchenyi István Egyetemen, többször járt külföldön szakmai továbbképzéseken, Tudományos Diákköri Konferencián vett részt, és mindemellett több hallgatói szervezetben is dolgozik. Többek között ezek a tevékenységek is hozzájárultak ahhoz, hogy 2024-ben ő lett az év mérnökhallgatója a győri egyetemen. Mi rejlik a kiemelkedő céltudatosság mögött? Olvassátok el a Danival készült interjúnkat!
Audisok a nagyvilágban – anyavállalati tapasztalatok első kézből
2024. 05. 15.
Személyügyről a Projektmanagement Office területére? Igen! Horváth Nikolett eredetileg HR-esnek készült és egy szerencsés véletlen folytán került a Projektmanagement Office területére, amelynek immáron 5 éve. Ez a váltás hozta meg számára a lehetőséget a külföldi tapasztalatszerzésre, amelyet karrierje egyik meghatározó mérföldköveként él meg.
Audisok a nagyvilágban – a folyók városától az olasz csizmáig
2024. 04. 29.
„Mindig is szerettem volna megtapasztalni, milyen külföldön munkát végezni és hogy ez milyen kihívásokkal jár. Emellett a Lamborghini név is egy vonzó tényező volt. Szerintem sok járműmérnök álma egy top-tier szupersportautó gyártónál dolgozni, nekem is az volt.”
My story of change - Baranyi Balázs, Hajtásrendszer Fejlesztés
2024. 04. 24.
„Amikor úttörő dolgokat kell megvalósítani – az az én terepem!” Balázs 15 évig dolgozott a szerszám- és karosszéria gyártás falain belül, tavaly viszont több szempontból is elérkezettnek látta az időt, hogy egy „teljesen új fába vágja a fejszéjét”. Területet váltott a Hajtásrendszer Fejlesztésre. Sikereiről és inspiráló gondolatairól cikkünkben olvashattok!
KözöS(Z)EN - Egyetemi együttműködés az iskolapadon túl
2024. 04. 22.
A hétvégén megrendezésre került a Széchenyi István Egyetem legnagyobb tavaszi rendezvénye, a SZEN, vagyis a Széchenyi Egyetemi Napok. A hallgatókat a rossz idő sem tántorította el, napközben változatos programokon vehettek részt, este pedig az Audi Hungaria nagyszínpadon hallgathatták meg kedvenc előadóikat.
A híd Győr és Sant’Agata Bolognese között
2024. 04. 18.
Győrtől Sant’Agata Bolognese-ig és Sant’Agata Bolognese-től Győrig. Az Audi HUngaria Vállalati Minőség Járműhajtások csapata – immár több terület bevonásával – 2020 óta dolgozik együtt az Automobili Lamborghinivel. Jelen cikkünkben egy izgalmas szemszögből engedünk betekintést a két vállalat közös munkájába.
„Ugyanaz hajt, mint anno a Formula Studentben: valami olyat fejleszteni, ami egyedülálló.”
2024. 04. 15.
Őrült szenvedély, elképesztő alázat, végtelen kreativitás és szaktudás – talán ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a motorsport egyik legkiválóbb egyetemi színtere, a Formula Student. A Budapesti BME Motorsport csapatából érkezett hozzánk tavaly júliusban fejlesztőmérnök kollégánk, Dén Dániel, aki a Formula Studentben megszokott lendülettel mesélt nekünk múltjáról és Audis jelenéről.
Ha a nehezebb utat választod, kitartással megérkezik a segítség is!
2024. 02. 08.
12.000 ember, 12.000 történet. Bár az Audi falai között első sorban a munkára koncentrálunk, mindannyian emberek vagyunk és egy-egy történettel a hátunk mögött érkeztünk a vállalathoz. A mindennapjainkban munkahelyi közös céljaink az elsők számunkra, hatalmas erő és motiváció lakozik egyéni történeteinkben is.
My story of change - Wunderli-Meyer Yessica, IT
2024. 02. 01.
Logisztikusból IT-s? Igen! Az élet hatalmas változásokat generálhat, ha nyitottak vagyunk és merünk élni a lehetőségeinkkel! Olvassátok el Yessica sikereinek történetét!
My story of change - Horváth Ádám, Motorgyártás
2023. 12. 05.
Ádámot biztosan sokan ismeritek, de vajon tudtátok-e róla, hogy az elmúlt 9 évben 5 különböző munkakörben dolgozott a motorgyárban?! Elmesélte nekünk izgalmas történetét. Kattints!

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail