Karrierhíreink

„Ugyan az hajt, mint anno a Formula Studentben: valami olyat fejleszteni, ami egyedülálló.”
2024. 04. 15.
Őrült szenvedély, elképesztő alázat, végtelen kreativitás és szaktudás – talán ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a motorsport egyik legkiválóbb egyetemi színtere, a Formula Student. A Budapesti BME Motorsport csapatából érkezett hozzánk tavaly júliusban fejlesztőmérnök kollégánk, Dén Dániel, aki a Formula Studentben megszokott lendülettel mesélt nekünk múltjáról és Audis jelenéről.
Ha a nehezebb utat választod, kitartással megérkezik a segítség is!
2024. 02. 08.
12.000 ember, 12.000 történet. Bár az Audi falai között első sorban a munkára koncentrálunk, mindannyian emberek vagyunk és egy-egy történettel a hátunk mögött érkeztünk a vállalathoz. A mindennapjainkban munkahelyi közös céljaink az elsők számunkra, hatalmas erő és motiváció lakozik egyéni történeteinkben is.
My story of change - Wunderli-Meyer Yessica, IT
2024. 02. 01.
Logisztikusból IT-s? Igen! Az élet hatalmas változásokat generálhat, ha nyitottak vagyunk és merünk élni a lehetőségeinkkel! Olvassátok el Yessica sikereinek történetét!
My story of change - Horváth Ádám, Motorgyártás
2023. 12. 05.
Ádámot biztosan sokan ismeritek, de vajon tudtátok-e róla, hogy az elmúlt 9 évben 5 különböző munkakörben dolgozott a motorgyárban?! Elmesélte nekünk izgalmas történetét. Kattints!
Fiatal generáció a fenntartható jövőért
2023. 10. 31.
Audi nagykövetek a One Young World világtalálkozón Belfastban. Olvassátok el az AUDI HUNGARIA Zrt. képviselőjének, Rostás Éduának beszámolóját az októberben megrendezésre került One Young World világtalálkozóról. A rendezvényen több mint 2000 elhivatott és innovatív ötletekkel teli fiatal kereste a válaszokat a jelen kor egyre sürgetőbb kihívásaira. Köztük volt az Audi, a Bentley, az Elli és az Audi AG Környezetvédelmi Alapítványa által delegált csapat is.
Gálaest keretében mondott köszönetet a vállalat a jubiláló munkatársaknak
2023. 10. 27.
Impozáns gálarendezvényen vettek részt tegnap a 15, 25, 30 éves jubileumukat ünneplő kollégáink. A zártkörű eseménynek az Audi Aréna adott otthont, és közel 500 munkatársunk fogadta el a meghívást. Generációnyi emlék, élmény, tapasztalat találkozott egymással, régi barátok, meghatottságtól könnyes szemű kollégák idézték fel a sokuk számára már 30 éves audis múltjukat.
Szoftver és hardver találkozása egy munkakörön belül? Igen!
2023. 09. 28.
A Járműfejlesztés „Hardver in the Loop” szimulációs csapatában mérnökeink otthonosan mozognak az általuk „épített” virtuális környezetben, majd a hardvertesztek során fizikai platformon is próbára teszik szimulációs eredményeiket. Érdekes, komplex munkakör az övék, hiszen egyszerre használhatják villamosmérnöki-, informatikai- és járműtechnikai tudásukat. Kezük között fejlődnek az autóipar technológiai trendjei és befolyásolni tudják, hogy milyen legyen a jövő autóinak hardver és szoftver palettája. Izgalmasan hangzik? Olvasd el két kollégánk történetét!
Egy igazi „motoros” – Liziczai Miklós Négykarikás sikertörténete
2023. 09. 04.
Egy olyan vezető sikertörténetét hoztuk el nektek, aki amellett, hogy szereldei munkatársként kezdte pályafutását a gyár első motorszereldéjében, ő volt például az Audi Hungaria első műszakvezetője. Munka mellett végezte el az egyetemet, Wolfsburgban képviselte motorjainkat az ottani minőségbiztosítás területén évekig, főszereplője volt a Global Engine motorsorunk felépítésének és felfuttatásának és rengeteg motoros tapasztalata mellett a járműgyárban is tevékenykedett évekig.
Trombitaművész és folyamatmérnök: történet hitről és akaratról
2023. 07. 21.
Zalaegerszegen dolgozó, sikeres trombitaművészként és zenetanárként, több szempontból is meglehetősen abszurd gondolatnak tűnik Győrben operátorként elhelyezkedni. Persa Ágoston mégis megtette ezt a lépést és ma már élete egyik legjobb döntéseként tekint erre vissza.
Egyenes út az Audi professzionális IT világába – SAP posztgraduális képzés
2023. 06. 09.
2022-ben indult útjára az Audi Hungaria SAP posztgraduális képzése a győri Széchenyi István Egyetemen.
Az Audi Hungaria a pályakezdők szerint is az egyik legvonzóbb munkaadó
2023. 06. 09.
A Nagy Pályakezdő Kutatáson vállalatunkat a 2023-as Év Legvonzóbb Munkaadójának választották „Műszaki, mérnöki” területen.
Lányok Napja az Audi Hungariánál
2023. 04. 28.
Minden évben van egy nap, amikor a világot meghódítani tervező lányok egyesülnek, hogy felfedezzék a műszaki foglalkozások kínálta lehetőségeiket. Egy nap, amikor fiatal lányok életre szóló inspirációt szereznek a pályaválasztáshoz.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail