FőoldalGyárlátogatás

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kedves Látogatóink!

Tekintettel A COVID-19 okozta járványügyi helyzetre, megelőző intézkedésként a látogatói központ további intézkedésig ZÁRVA TART. Megértésüket köszönjük!

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során megtekinthetik az autógyártás egyes mozzanatait, valamint bepillantást nyerhetnek a motorgyártás rejtelmeibe.

Programjainkat hétfőtől péntekig - kivéve ünnepnapok - naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak magyar, német és angol nyelven a meghirdetett időpont/nyelv párosításban az alábbiak szerint:

Gyárlátogatásra regisztrálni csak az online felületen keresztül lehetséges. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a foglaláskor megadott e-mail címre. Ha ilyen igazolás nem érkezik, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a Látogatói Központ munkatársaival a címen!

Mielőtt regisztrál, kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

 • A gyárlátogatás helyszínéhez (9027 Győr, Kardán u. 1.)  illetve helyszínéről történő utazás megszervezéséről, költségeiről valamint az ezzel kapcsolatos információk beszerzéséről látogatóink saját maguk kötelesek gondoskodni.
 • Üzembiztonsági okokból kiskorúak a gyárat csak 12. életévük betöltését követően és kizárólag felnőtt (szülő, nevelő, tanár) kíséretében látogathatják!
 • Tizenkét év alatti gyermekek nem léphetnek be az üzem területére még felnőtt kíséretében sem!
 • Kollégáink kérésére 18 év alatti látogatóink kötelesek életkorukat érvényes diák-, vagy más azonosításra alkalmas fényképes okmánnyal (pl. személyi, útlevél, jogosítvány) igazolni, ellenkező esetben üzemi területre nem léphetnek be. Ilyen esetekben a gyermekek felügyeletét nem áll módunkban biztosítani.
 • Általános programjainknál (jármű, motor) a csoportok ajánlott létszáma 25 fő, amit külön kérésre üzembiztonsági okokból legfeljebb 30 főig tudunk bővíteni - ehhez előzetesen 25 főt, azaz teljes csoportot kell foglalni!  Bővítéssel kapcsolatos igényeket minden esetben egyeztetni kell a Látogatói Központ munkatársaival a e-mail címen!
 • 30 főt meghaladó résztvevői létszám esetén két egymást követő időpontra kell regisztrálni - hétfő de., szerda du., vagy péntek de. indulnak ilyen csoportok.
 • Tematikus, szakirányú programjainknál a maximális résztvevői létszám logisztika esetén 20 fő, APS esetén 12 fő. Létszámbővítés ezeknél a csoportoknál nem kérhető.
 • Nyelv-változtatás a meghirdetett programhoz képest nem lehetséges, illetve ha ilyen igény merülne fel, vagy tolmácsot szeretnének hozni és a célnyelv nem egyezik a foglalni kívánt program nyelvével, úgy foglalás előtt egyeztetni kell a Látogatói Központ munkatársaival a vonatkozó díjszabásokról és lehetőségekről!
 • Minden programtól eltérő igény, időpont, nyelv-változtatás automatikusan kiemelt árat, illetve csoportos árképzést von maga után. Ezeket az igényeket, kéréseket a látogatói központ egyedileg bírálja el és a mindenkori látogatási renddel, valamint az üzembiztonsági előírásokkal összhangban foglaltságának függvényében teljesíti, vagy utasítja vissza.
 • Figyelem! Tíz fő feletti létszám esetén amennyiben a résztvevők létszámában változás történik, azt a látogatás időpontja előtt minimum 15 naptári nappal kérjük a Látogatói Központ felé e-mailben jelezni, ellenkező esetben a regisztráció során megadott létszám részvételi díját kell megfizetni.
 • A látogatás időpontját megelőző 15 napon belül érkezett lemondásokat nem tudjuk figyelembe venni, ez esetben a regisztráció során megadott létszám részvételi díja kiszámlázásra kerül!
 • Az Audi Hungaria fenntartja a jogot, hogy a gyárlátogatás időpontját, hosszát, tartalmát - a termelés folyamatos biztosítására való tekintettel – egyoldalúan módosítsa, illetve a látogatást adott esetben lemondja. Az Audi Hungaria kizárja a felelősségét az ezzel összefüggésben felmerült kártérítési igényekért.

Áraink

Fizetni csak helyszínen, készpénzzel (HUF) vagy bankkártyával (MasterCard, Visa) lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy telefonon csak előzetes információt adunk, egyedi (kiemelt) igényekre adott ajánlataink csak írásbeli megerősítést követően válnak érvényessé.”

Belépőjegyek

Kategória

 

Megjegyzés

Felnőtt

(aktív kereső, kísérő, tanár)

900 HUF /fő

Idegenvezető/csoportkísérő számára csak akkor díjmentes, ha tolmácsol a csoportnak, de ehhez előzetes egyeztetés szükséges!

Kedvezményes
(diák, nyugdíjas,

fogyatékkal élők)

500 HUF /fő

Kizárólag a kedvezményre jogosító okmány felmutatásával vehető igénybe! Diákjegyet venni kizárólag érvényes, nappali tagozatos diákigazolvány felmutatása mellett lehetséges. Külföldi diákok a kedvezményt zöld ISIC kártyával vehetik igénybe.

Tematikus, szakirányú

(APS, logisztika)

1.500 HUF /fő

Egységes jegyár, kedvezmény nem vehető igénybe.

Kiemelt

min. 37.500 HUF /csoport (max. 25 főig),

ill. egyedi ajánlat

Meghirdetett programoktól eltérő időpont, külön kérésre indított csoport vagy nyelv-változtatás esetén érvényes díjszabás.

 

További fontos tudnivalók:

 • Kérjük, minden körülmények között tartsa be a házirendet és a csoportvezető utasításait!
 • A gyár területén a közlekedés csak a gyárlátogatást vezető Audi Hungaria-munkatárs jelenlétében engedélyezett és kizárólag a kijelölt gyalogos útvonalon történhet! A csoporttól leszakadozni, a csoportot elhagyni szigorúan tilos!
 • A gyár területén fényképezés, video-, vagy hangfelvétel készítése szigorúan tilos! A házirendnek megfelelően táskákat, fényképezőgépet, telefont, vagy egyéb technikai eszközt a gyár területére behozni tilos! A készülékek és a táskák elhelyezésére a látogatói központban zárható szekrények állnak rendelkezésre.
 • A látogatási rend megszegése a programból történő kizárást vonhatja maga után!
 • Legtöbb látogatói útvonalunk akadálymentesített, de a buszos közlekedés és a hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérjük kerekes székes vendégeinket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailben külön jelezzék, illetve a regisztrációs felület megjegyzés rovatában tüntessék fel előzetesen.
 • A gyár bejárása a programok során átlagos erőnléttel teljesíthető, de kb. 2 km távot gyalog kell megtenni.
 • Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavart okozhat a készülék működésében!
 • Melegétel fogyasztására sem a gyár, sem a Látogatói Központ területén nincs lehetőség.
 • Dohányzás csak a gyár területén kívül, a kijelölt helyen megengedett!
 • Kérjük, figyelmesen olvassa át a részvételi feltételeket!

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+36 96 66 8660
+36 96 66 1001
Fax
+36 96 66 1210
E-mail