keresés
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kedves Látogatóink! 

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során megtekinthetik az autógyártás egyes mozzanatait, valamint bepillantást nyerhetnek a motorgyártás rejtelmeibe.

A járványügyi helyzetre és az ebből adódó, folyamatosan változó beutazási szabályokra tekintettel gyárlátogatásainkon egyelőre csak hazánkban élő magyar állampolgárok vehetnek részt.

Programunkat hétfőtől péntekig - kivéve ünnepnapok - naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak magyar nyelven az alábbiak szerint:

Gyárlátogatás időbeosztás

Gyárlátogatásra regisztrálni csak az online felületen keresztül lehetséges. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a foglaláskor megadott e-mail címre. Ha ilyen igazolás nem érkezik, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a Látogatói Központ munkatársaival a címen!

Mielőtt regisztrál, kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

 • A gyárlátogatás helyszínéhez (9027 Győr, Kardán u. 1.)  illetve helyszínéről történő utazás megszervezéséről, költségeiről valamint az ezzel kapcsolatos információk beszerzéséről látogatóink saját maguk kötelesek gondoskodni.
 • Üzembiztonsági okokból kiskorúak a gyárat csak 12. életévük betöltését követően és kizárólag felnőtt (szülő, nevelő, tanár) kíséretében látogathatják!
 • Tizenkét év alatti gyermekek nem léphetnek be az üzem területére még felnőtt kíséretében sem!
 • Kollégáink kérésére 18 év alatti látogatóink kötelesek életkorukat érvényes diák-, vagy más azonosításra alkalmas fényképes okmánnyal (pl. személyi, útlevél, jogosítvány) igazolni, ellenkező esetben üzemi területre nem léphetnek be. Ilyen esetekben a gyermekek felügyeletét nem áll módunkban biztosítani.
 • Általános programjainknál (jármű, motor) a csoportok maximális létszáma 25 fő, amit külön kérésre sem tudunk bővíteni a jelenlegi járványügyi korlátozások miatt. 
 • Figyelem! Tíz fő feletti létszám esetén amennyiben a résztvevők létszámában változás történik, azt a látogatás időpontja előtt minimum 7 naptári nappal kérjük a Látogatói Központ felé e-mailben jelezni, ellenkező esetben a regisztráció során megadott létszám részvételi díját kell megfizetni.
 • A látogatás időpontját megelőző 7 napon belül érkezett lemondásokat nem tudjuk figyelembe venni, ez esetben a regisztráció során megadott létszám részvételi díja kiszámlázásra kerül!
 • Az Audi Hungaria fenntartja a jogot, hogy a gyárlátogatás időpontját, hosszát, tartalmát - a termelés folyamatos biztosítására való tekintettel – egyoldalúan módosítsa, illetve a látogatást adott esetben lemondja. Az Audi Hungaria kizárja a felelősségét az ezzel összefüggésben felmerült kártérítési igényekért.

Áraink

Fizetni csak a helyszínen, készpénzzel (HUF) vagy bankkártyával (MasterCard, Visa) lehetséges.

Belépőjegyek

Kategória

 

Megjegyzés

Felnőtt

(aktív kereső, kísérő, tanár)

900 HUF /fő

 

Kedvezményes
(diák, nyugdíjas,

fogyatékkal élők)

500 HUF /fő

Kizárólag a kedvezményre jogosító okmány felmutatásával vehető igénybe! Diákjegyet venni kizárólag érvényes, nappali tagozatos diákigazolvány felmutatása mellett lehetséges. 

 

További fontos tudnivalók:

 • Kérjük, minden körülmények között tartsa be a házirendet és a csoportvezető utasításait!
 • A gyár területén a közlekedés csak a gyárlátogatást vezető Audi Hungaria-munkatárs jelenlétében engedélyezett és kizárólag a kijelölt gyalogos útvonalon történhet! A csoporttól leszakadozni, a csoportot elhagyni szigorúan tilos!
 • A gyár területén fényképezés, video-, vagy hangfelvétel készítése szigorúan tilos! A házirendnek megfelelően táskákat, fényképezőgépet, telefont, vagy egyéb technikai eszközt a gyár területére behozni tilos! A készülékek és a táskák elhelyezésére a látogatói központban zárható szekrények állnak rendelkezésre.
 • A látogatási rend megszegése a programból történő kizárást vonhatja maga után!
 • Legtöbb látogatói útvonalunk akadálymentesített, de a buszos közlekedés és a hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérjük kerekes székes vendégeinket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailben külön jelezzék, illetve a regisztrációs felület megjegyzés rovatában tüntessék fel előzetesen.
 • A gyár bejárása a programok során átlagos erőnléttel teljesíthető, de kb. 2 km távot gyalog kell megtenni.
 • Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavart okozhat a készülék működésében!
 • Melegétel fogyasztására sem a gyár, sem a Látogatói Központ területén nincs lehetőség.
 • Dohányzás csak a gyár területén kívül, a kijelölt helyen megengedett!
 • Kérjük, figyelmesen olvassa át a részvételi feltételeket!

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+36 96 66 8660
+36 96 66 1001
Fax
+36 96 66 1210
E-mail