ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kedves Látogatóink!

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során bepillantást nyerhetnek egy multinacionális nagyvállalat mindennapjaiba.

Kérjük, látogatása tervezésénél vegye figyelembe, hogy a járműösszeszerelés folyamata prototípus védelem miatt jelenleg nem látogatható.

Programjainkat hétfőtől péntekig - kivéve ünnepnapok - naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak - a regisztrációs felületen látható szabad helyek függvényében - az alábbiak szerint:

 

gyarlatogatas2024

 

Gyárlátogatásra regisztrálni csak az online felületen keresztül lehetséges. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a foglaláskor megadott e-mail címre. Ha ilyen igazolás nem érkezik,  úgy kérjük, nézze meg levelező fiókja levélszemét/SPAM mappájában is.

Mielőtt regisztrál, kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

 • A gyárlátogatás helyszínéhez (9027 Győr, Kardán u. 1.)  illetve helyszínéről történő utazás megszervezéséről, költségeiről valamint az ezzel kapcsolatos információk beszerzéséről látogatóink saját maguk kötelesek gondoskodni.

 • Üzembiztonsági okokból kiskorúak a gyárat csak 12. életévük betöltését követően és kizárólag felnőtt (szülő, nevelő, tanár) kíséretében látogathatják!

 • Tizenkét év alatti gyermekek nem léphetnek be az üzem területére még felnőtt kíséretében sem!

 • Kollégáink kérésére 18 év alatti látogatóink kötelesek életkorukat érvényes diák-, vagy más azonosításra alkalmas fényképes okmánnyal (pl. személyi, útlevél, jogosítvány) igazolni, ellenkező esetben üzemi területre nem léphetnek be. Ilyen esetekben a gyermekek felügyeletét nem áll módunkban biztosítani.

 • Programjainknál  a csoportok maximális létszáma 25 fő. Üzembiztonsági okokból ettől a felső létszámhatártól nem áll módunkban eltérni. Nagyobb létszámú csoportot két egymást követő időpontra történő regisztrációval tudunk fogadni.

 • Figyelem! Tíz fő feletti létszám esetén amennyiben a résztvevők létszámában változás történik, azt a látogatás időpontja előtt minimum 7 naptári nappal kérjük a Látogatói Központ felé e-mailben jelezni.

 • Az Audi Hungaria fenntartja a jogot, hogy a gyárlátogatás időpontját, hosszát, tartalmát – a mindenkori termelési helyzet függvényében és/vagy a termelés folyamatos biztosítására való tekintettel –  egyoldalúan módosítsa, illetve a látogatást adott esetben lemondja. Az Audi Hungaria kizárja a felelősségét az ezzel összefüggésben felmerült kártérítési igényekért.

  Áraink

  Fizetni csak a helyszínen, készpénzzel (HUF) vagy bankkártyával (MasterCard, Visa) lehetséges.

Belépőjegyek

Kategória

 

Megjegyzés

Felnőtt

(aktív kereső, kísérő, tanár)

900 HUF /fő

 

Kedvezményes
(diák, nyugdíjas,

fogyatékkal élők)

500 HUF /fő

Kizárólag a kedvezményre jogosító okmány felmutatásával vehető igénybe! Diákjegyet venni kizárólag érvényes, nappali tagozatos diákigazolvány felmutatása mellett lehetséges. 

 

További fontos tudnivalók:

 • Kérjük, minden körülmények között tartsa be a házirendet és a csoportvezető utasításait!

 • A gyár területén a közlekedés csak a gyárlátogatást vezető Audi Hungaria-munkatárs jelenlétében engedélyezett és kizárólag a kijelölt gyalogos útvonalon történhet! A csoporttól leszakadozni, a csoportot elhagyni szigorúan tilos!

 • A gyár területén fényképezés, video-, vagy hangfelvétel készítése szigorúan tilos! A házirendnek megfelelően táskákat, fényképezőgépet, telefont, vagy egyéb technikai eszközt a gyár területére behozni tilos! A készülékek és a táskák, esernyők elhelyezésére a látogatói központban zárható szekrények állnak rendelkezésre.

 • A látogatási rend megszegése a programból történő kizárást vonhatja maga után!

 • Legtöbb látogatói útvonalunk akadálymentesített, de a buszos közlekedés és a hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérjük kerekes székes vendégeinket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailben külön jelezzék, illetve a regisztrációs felület megjegyzés rovatában tüntessék fel előzetesen.

 • A gyár bejárása a programok során átlagos erőnléttel teljesíthető, de kb. 2 km távot gyalog kell megtenni. A program időtartama a látogatható területek számának függvényében 1,5 - 2 óra.

 • Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavart okozhat a készülék működésében!

 • Melegétel fogyasztására sem a gyár, sem a Látogatói Központ területén nincs lehetőség.

 • Dohányzás csak a gyár területén kívül, a kijelölt helyen megengedett!

 • Kérjük, figyelmesen olvassa át a részvételi feltételeket!

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Látogatói Központ
9027 Győr, Kardán utca 1.

Telefon
+36 96 66 8660
E-mail