FőoldalGyárlátogatásRegisztráció a gyárlátogatásokra

Jelentkezés gyárlátogatásra

Kérjük válassza ki a kívánt programot és kattintson a program neve mellett látható jelentkezés gombra!

Általános gyárlátogatás

Időtartam: 1,5 - 2 óra

Jelentkezés

Legátfogóbb programunk során szemtanúja lehet annak, amint az óriási présgépek az acél és alumínium lemezeket szabják-vágják-formázzák a présutcában, melynek eredményeként egyes Audi modellek karosszériaelemei elkészülnek. Ezt követően kísérje figyelemmel a hegesztőrobotok lenyűgöző "táncát" karosszériaüzemünk 85%-ban automatizált világában, ismerje meg a különböző kötési technikákat és legyen szemtanúja annak, amint egy Audi gépjármű karosszériája felépül. Műszaki érdeklődésű vendégeink ezen felül bepillantást nyerhetnek a motorgyártás rejtelmeibe a világ legnagyobb motorgyárában. Általános iskolai és nem műszaki irányultságú csoportjaink a motorgyártás helyett kibővített formában élvezhetik járműgyári bejárásunkat.

 
Látogatás motorgyárunkban

Időtartam: 1 – 1,5 óra

Jelentkezés
 

Ismerkedjen meg a legmodernebb gyártási technológiákkal és tapasztalja meg a motorgyártás precizitását testközelből a világ legnagyobb járműmotorgyárában. Az Audi Hungaria Zrt. motorokat gyárt az AUDI AG és Volkswagen Konszern más telephelyei, valamint harmadik fél számára is. Évente közel 2 millió, naponta közel 9.000 darab motor hagyja el a győri gyártócsarnokokat.

 

Tematikus, szakirányú programjaink

Fenntarthatóság és energiamenedzsment az Audi Hungáriánál

Időtartam: 2 óra

Jelentkezés
 

Mely területek a legnagyobb energia-fogyasztók? Miből mennyit fogyasztunk egy év alatt? Mit teszünk annak érdekében, hogy a gyártás 25, 50 vagy akár 100 év múlva is fenntartható legyen? Ismerje meg az Audi Hungária energia-menedzsment rendszerét, környezetvédelmi intézkedéseit és látogasson el korszerű energiaközpontunkba, ahol előállítjuk a hűtött vizet, hűtővizet, a sűrített levegőt, és ahová a geotermikus kutakból kinyert hő is érkezik.

 
APS (Audi Termelési Rendszer),
LEAN módszerek és eszközök az Audi Hungáriánál

Időtartam: 1,5 – 2 óra

Jelentkezés
 

APS tematikájú programunkon az érdeklődök megismerkedhetnek az Audi Hungaria által alkalmazott Audi Termelési Rendszerrel, egyes motorgyári folyamatainkkal és ezen keresztül a felhasznált LEAN módszertani elemekkel és eszközökkel (5S, takt time, TPM, Poka-Yoke, JIT, JIS, Kaizen, Muda, Visual Factory, stb.) A program során egy tréning-helyszínt is meglátogatunk. Figyelem! Résztvevői létszám max. 12 fő!

 
Logisztika az Audi Hungáriánál

Időtartam: 1,5 – 2 óra

Jelentkezés
 

A program során lehetősége nyílik a látogatóknak vállalatunk belső logisztikai folyamatainak megismerésére, láthatják hogy miként működik az alkatrészek belső raktározása, az anyagmozgatás, a gyártó területek anyagellátása, milyen innovatív megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy a termelés zavarmentesen és a lehető leghatékonyabban működjön.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+36 96 66 8660
+36 96 66 1001
Fax
+36 96 66 1210
E-mail