GYŐRI SZÁLLODÁK

Amennyiben több napos látogatást tervez Győr városába, itt találja a helyi szállodákat.

ETO PARK HOTEL
Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól. 4*-os szállodánk a kikapcsolódni vágyók és az üzleti élet szereplői számára egyaránt tökéletes választás.
Web: www.etoparkhotel.hu

HOTEL FAMULUS
A Hotel Famulus**** egész évben működő, komplex szolgáltatásokat nyújtó szálloda. Szállodánk szobáiban twin illetve franciaágyak biztosítják vendégeink kényelmét. Egybenyitható szobáink családok részére biztosítanak kényelmes elhelyezést.
Web: www.famulushotel.hu

Ibis Hotel Győr
A 3 csillagos ibis Győr szálloda - Győr legújabb, egyetlen nemzetközi szállodája - Győr belvárosában, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ mellett található. Elhelyezkedése és szolgáltatásai ideális helyszínt biztosítanak üzletemberek és turisták számára is.
Web: www.ibis.com/gb/hotel-3334-ibis-gyor/index.shtml

Hotel Kálvária Győr
Szálloda különlegessége, hogy két épületben, két kategóriában kínál szállást az ide érkező vendégeknek. Ha családias környezetre vágyik, válassza a háromcsillagos szobákat, ha az elegáns környezetet szereti, foglaljon a négycsillagos hotelben!
Web: http://hotel-kalvaria.hu/

További szállodákról Győr város honlapján olvashat:
 

http://hellogyor.hu/szallashely/

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Látogatói Központ
9027 Győr, Kardán utca 1.

Telefon
+36 96 66 8660
E-mail