24/06/10

Audi Hungaria: 100 végzett tanuló a vállalat duális szakképzésében

Győr, 2024. június 10. – Az Audi Hungaria idén is kitüntette a duális szakképzésében végzett legjobb tanulóit, akiknek Szigeti Éva, az Audi Akademie Hungaria vezetője és Benke Csaba, az elektromos járműhajtások termékszegmens vezetője adta át az elismerő okleveleket. A rendezvényen köszöntötték a duális képzésben idén végzett 100 fiatalt, akik közül elismerésben részesültek a 12 oktatott szakma legjobbjai, valamint az országos Szakma Sztár Fesztivál verseny dobogósai is. Idén két új kategóriában is adtak át díjakat: Legjobb oktató és Példaértékű gyakorlati hely. 

„Vállalatunk HR stratégiájának egyik alappilére a szakképzett munkaerőutánpótlás biztosítása. A járműiparban zajló transzformáció kulcsa munkatársaink és tanulóink kompetenciáinak folyamatos fejlesztése. Fiataljainkat a gyártási folyamatokba is bevonjuk, így a termelés és a képzés közötti szoros együttműködés tovább növeli a szakképzésünk hatékonyságát. 2001 óta németországi minta szerint működő, Magyarországon egyedülálló duális szakképzésünkben eddig több mint 2.500 tanuló végzett. Közülük közel 1.000 jelenleg az Audi Hungaria munkatársa. Köszönöm a duális képzésben dolgozó valamennyi szakoktatónk és partnerintézményeink oktatóinak céltudatos, professzionális és eredményorientált munkáját. Szívből gratulálok végzős tanulóinknak, és további sok sikert kívánok nekik szakmai pályafutásukhoz”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

A vállalat partnerintézményeivel közösen jelenleg 12 járműipari, elektronikai, fémipari és gazdasági szakmában képezi a fiatalokat, akik széleskörű elméleti és gyakorlati tudással gazdagodnak a duális képzési formának köszönhetően. Az idén végzett 100 tanuló közül a többségük az Audi Hungariánál szeretné megkezdeni szakmai karrierjét.  

              

Az AUDI HUNGARIA Zrt. Magyarországon az országban elsőként, immár több mint 23 éve indította el a duális szakképzési modellt, melyet jelenleg a Győri Szakképzési Centrummal, valamint az Audi Hungaria Iskolaközpont Győrrel együtt működtet.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html