24/02/12

Látogatás Nagy Márton miniszternél

Győr, 2024. február 12. – Nagy Márton, nemzetgazdasági miniszter novemberi, győri látogatása után ezúttal az Audi Hungaria delegációja utazott Budapestre.

A látogatás apropóját többek között a vállalat igazgatóságának leköszönő elnöke, Alfons Dintner búcsúja adta, akinek Nagy Márton miniszter megköszönte az elmúlt évek konstruktív együttműködését.

A folytonosság jegyében bemutatkozott az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke, Michael Breme, akinek munkájához a miniszter sok sikert kívánt.

 

Az egyeztetésen a felek megvitatták a járműiparban zajló transzformációra és a globális gazdasági kihívásokra való felkészülés legfontosabb lépéseit, valamint az Audi Hungaria vezetősége bemutatta Nagy Márton miniszternek a vállalat jövőbeni terveit.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html