keresés

Audi Hungaria: Zöld jelzés az Audi RS 3 Limousine-nak

2017. 03. 10.

Megkezdődött a harmadik RS modell sorozatgyártása Győrben
Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az új modell további lendületet ad járműgyártásunknak”

Győr, 2017. március 10. – A mai napon elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, amely az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri modellt, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, a sportos 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariánál készül.

„A sportosság nem csak modelljeinket, hanem az Audi Hungaria csapatát is jellemzi, hiszen mindössze fél éve kezdtük meg az Audi TT RS Coupé és Roadster sorozatgyártását, és máris rajtol a következő nagyszerű modellünk, az Audi RS 3 Limousine gyártása”, mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke. „Köszönöm munkatársaink rugalmasságát és elkötelezettségét, amellyel jelentősen erősítik vállalatunk versenyképességét.”

Az Audi RS 3 Limousine, amely tavaly a párizsi autószalonon mutatkozott be, az Audi Hungariánál gyártott A3 Limousine és a teljes A3 modellcsalád legsportosabb változata. A kompakt RS modellek hagyományaihoz hűen, az RS 3 Limousine-ban is a legendás öthengeres TFSI motor gondoskodik a dinamikáról és a különleges vezetési élményről, amelyet az öthengeres erőforrás egyedi hangja is tovább fokoz.

A vállalat továbbra is sportfokozatban marad, hiszen hamarosan egy újabb modellel, az Audi Q3-mal bővül a győri járműgyártás palettája. A vállalat már megkezdte az előkészületeket a kompakt SUV sorozatgyártására, egy 80.000 m2-es karosszériagyár építésével.

A fotón Arnd-Robert Sponagel, járműgyártásért felelős igazgatósági tag, Peter Kössler, az igazgatótanács elnöke és a járműgyártás munkatársai az első Audi RS 3 Limousine-nal

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap