keresés

Az Audi Hungaria Munkáltatói Márka Díjat kapott

2017. 03. 29.

• Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari gyártó vállalata
• Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyekért felelős igazgatósági tagja: „Az elismerés a sikeres személyügyi stratégiánkat igazolja“
• Az Audi a régióban 30 000 embernek biztosít munkát

Budapest/Győr, 2017. március 29. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. a mai napon a PwC Magyarország munkáltatói márka díját vehette át „A legkedveltebb magyarországi autóipari gyártó vállalatok” kategóriában. A tanácsadó cég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségével együttműködve készítette a felmérést. A kutatás az autóipari szereplők munkáltatói imázsát vette górcső alá. Ennek során közel 13 000 16 és 26 év közötti fiatalt kérdeztek meg online kérdőíves felméréssel. 

„Büszkék vagyunk erre a díjra, ez sikeres személyügyi stratégiánk elismerése“, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja. „Nagyon örülünk annak, hogy már évek óta Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatója vagyunk. Ezt a pozíciót a jövőben is szeretnénk megtartani és vállalatunk számára továbbra is a legjobb szakembereket megnyerni”, tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet. „Mindehhez fontos sikertényező a vonzó javadalmazás, számos béren kívüli juttatási lehetőség, illetve a sokrétű továbbképzési kínálatunk.“  

Jelenleg 11 600 munkatársat foglalkoztat a vállalat Győrben, valamint jól bevált oktatási rendszerrel gondoskodik az új generáció képzéséről és ezzel a szakemberigény kielégítéséről. A duális képzés és az egyetemi együttműködés fontos részei az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának. Évente közel 1000 gyakornokot fogad a vállalat, illetve 250 tanulót oktatnak a duális képzés által kínált 15 szakmában.


Az Audi Hungaria a vállalatalapítás óta stabil munkahelyeket és hosszú távú szakmai perspektívát kínál a munkatársainak. Vonzó bérek és munkakörülmények mellett személyes és szakmai fejlődési utakat kínál Győrben, de a munkatársak a konszern világszerte működő járműgyáraiban is kipróbálhatják magukat.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap