keresés

Önkéntes audisok hagyták ott kéznyomukat a régió 27 intézményében

2018. 09. 17.

• Az AUDI HUNGARIA Zrt. ötödik Önkéntes Napján több mint 400 munkatárs köteleződött el 27 projekt mellett
• 2014 óta összesen közel 130 szociális kezdeményezést valósítottak meg önkéntes audisok
• Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyzetért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „A társadalmi felelősségvállalás jegyében rendezvényünkkel immár hagyományt teremtettünk”

Győr, 2018. szeptember 17. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. munkatársai önkéntes jelleggel immár ötödik éve kezdeményeztek és valósítottak meg szociális projekteket. Az idei Önkéntes Napon több mint 400 audis munkatárs elkötelezett segítségével újultak meg győri és Győr környéki intézmények.

„Büszkeséggel tölt el, hogy Önkéntes Napunknak töretlen sikere van munkatársaink körében, akik elhivatottan javasolnak helyszíneket és nagy örömmel vállalnak részt a segítő munkából”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyzetért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Vállalati felelősségvállalásunk fontos része, hogy kollégáink kezdeményezésére és önzetlen munkájuk által hozzájáruljunk a térség intézményeinek támogatásához”, tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet.

Az audis csapatok idén is számos jó ügy érdekében tevékenykedtek és valósítottak meg oktatási-, szociális-, egészségügyi- és sportprojekteket. Így újultak meg többek között a Győri Kórház gyermekosztályának szobái, a Tulipános Iskola öltözőszekrényei, Bársonyoson az óvoda kültéri játékai. Megszépült a Cuha utcai Idősek Otthonának, valamint a Bartók Óvoda Vackor tagóvodájának belső udvara, az önkéntesek renoválták a Dunaszegi Körzeti Általános Iskola udvarát, padjait, öltözőit. Akadálymentesített feljáró készült a Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál, felújítási munkálatokat végeztek a Győri Állatmenhelyen és megújult Töltéstaván az iskolaudvar.

Az összesen több mint 400 audis a megyeszékhelyen és vonzáskörzetében, Abdán, Bársonyoson, Dunaszegen, Enesén, Felpécen, Fenyőfőn, Gönyűn, Győrladaméron, Győrújbaráton, Héderváron, Pannonhalmán, Rábapordányban és Töltéstaván végzett önkéntes munkákat a kiválasztott intézmények munkatársaival karöltve.

Az idei 27 projekttel együtt 2014-től összesen közel 130 szociális kezdeményezést valósítottak meg az Audi Hungaria munkatársai.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap