Development Camp – mérnökhallgatók nemzetközi tábora

2019. 07. 11.

Győr, 2019. július 11. – A Széchenyi István Egyetemen 17 mérnökhallgató vesz részt a Development Camp elnevezésű négyhetes nyári szakmai programon, ahol a közelmúltban átadott Management Campus épületében az Audi Hungaria által kiadott műszaki projektfeladatokon, hibrid meghajtási rendszerek fejlesztésén és szimulációján dolgoznak négy nemzetközi csapatot alkotva. A tábor célja a hallgatók kompetenciáinak bővítése a komplex problémamegoldás területén, mindez versenyszerű, játékos, de egyben nagyon intenzív formában.

A kilenc országból érkezett egyetemistákat mentorként a Forma1 német és olasz sztármérnökei és az Audi Hungaria tapasztalt szakemberei támogatják a fejlesztői feladatok megoldása során. Az utolsó hét végén a program mentorai, valamint a négykarikás vállalat szakértői előtt prezentálják eredményeiket, innovatív ötleteiket a hallgatói csapatok, akik díjazásban részesülnek.

Az egyetemisták előadásokon, képzéseken, kompetenciafejlesztő tréningeken, gyárlátogatáson is részt vesznek, esténként pedig szabadidős programok színesítik a tábor kínálatát. A lelkes hallgatók számos értékes szakmai tapasztalattal gazdagodnak, valamint a mentoráló szakértőktől és egymástól is sokat tanulnak.

 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap