Új elnök az Audi Hungaria igazgatóságában: Alfons Dintner váltja Achim Heinflinget

2019. 07. 18.

• Stafétaváltás az idei év őszétől
• Peter Kössler, az AUDI AG igazgatótanácsának termelésért és logisztikáért felelős tagja: „Achim Heinfling sok éven át meghatározó szerepet vállalt az Audi Hungaria sikereiben“

Győr, 2019. július 18. – Váltás az Audi Hungaria élén: ősztől Alfons Dintner tölti be az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozícióját. Az igazgatóság jelenlegi elnöke, Achim Heinfling az AUDI AG központjába, Ingolstadtba vált, ahol átveszi az Audi legnagyobb gyárának vezetését.

Alfons Dintner nagy tapasztalatot gyűjtött a különböző gyártó-telephelyeken – 2019 májusáig az Audi Mexikó ügyvezető igazgatója volt, míg korábban az Audi brüsszeli gyárának vezetője. Az 55 éves szakember jelenleg az Audi előszéria központját vezeti Ingolstadtban. „Alfons Dintner egy elismert termelési szakember, aki sokéves nemzetközi tapasztalatával tovább fogja erősíteni a győri gyártó-telephelyet, mint az Audi Konszern e-motorgyártásának központját, és a jövőben további sikerekre vezeti a vállalatot“, mondta Peter Kössler.

Achim Heinfling évek óta kíséri és támogatja az Audi Hungaria fejlődését. Röviddel a vállalat alapítása után töltötte be első pozícióját a vállalatnál, később több éven át motorgyártásért felelős igazgató volt, 2017 októbere óta az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke. Achim Heinfling vezetése alatt fontos mérföldköveket ért el a vállalat: elindult az elektromos motorok sorozatgyártása, míg a járműgyártás palettája egy SUV-val, az Audi Q3 modellel bővült. „Achim Heinfling motor- és járműgyártásban szerzett sokéves tapasztalata magas fokú elemzőképességgel és empátiával párosul. Az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozíciójában átfogó tapasztalatot szerzett gyárvezetőként is. Mindezek a lehető legjobb előfeltételként szolgálnak, hogy az ingolstadti gyárat a jelenlegi kihívásokkal teli időszakban egy sikeres jövő felé vezesse“, mondta Peter Kössler.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap