Audi Hungaria: Dr. Knáb Erzsébet saját kérésére megválik igazgatósági tagságától

2021. 02. 05.

• Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja a nyár elején megválik igazgatósági tagságától
• Dr. Sabine Maaßen, az AUDI AG személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja: „Köszönjük az Audi Konszernért, valamint az Audi Hungaria innovatív és fenntartható fejlődéséért végzett hosszú évek munkáját”
• Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Dr. Knáb Erzsébet személyügyi igazgatósági tagként az elmúlt nyolc év során rendkívül elkötelezetten és sikeresen végezte tevékenységét“

Győr, 2021. február 5. – Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja 2021. május 31-i hatállyal saját kérésére megválik igazgatósági tagságától. Dr. Knáb Erzsébet a jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja tevékenységét. A stratégiai tanácsadói tevékenység közvetlenül az Audi Hungaria igazgatósága elnökéhez rendelt feladatkör. A vállalat az új személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag személyéről későbbiekben ad tájékoztatást.

 

Dr. Knáb Erzsébet nagymértékben meghatározta a vállalat elmúlt tíz évének üzleti tevékenységét, ebből nyolc évet igazgatósági tagként. „Köszönjük az Audi Konszernért, valamint az Audi Hungaria jövőbe mutató és fenntartható fejlődéséért végzett hosszú évek munkáját. Különösen kiemelném Dr. Knáb Erzsébet elkötelezettségét a vállalat munkatársaiért, továbbá a rendkívül sikeres összeköttetést a tudomány és a kutatás világával“, mondta Dr. Sabine Maaßen, az AUDI AG személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja.

 

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Dr. Knáb Erzsébet rendkívül sikeresen végezte igazgatósági munkáját. Jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy vállalatunk az Audi és a Volkswagen Konszern, valamint a közép-kelet-európai régió járműiparának kiemelkedő, jövőképes gyártó és fejlesztő telephelyévé fejlődjön. Teljes elkötelezettséggel és szakmai kiválósággal, a foglalkoztatottak érdekeinek szem előtt tartásával formálta vállalatunk arculatát. Igazgatósági tagsága idején az Audi Hungaria hétszer nyerte el a Magyarország legvonzóbb munkáltatója címet, melyért külön szeretném köszönetemet kifejezni. Egyúttal örömmel tölt el, hogy Dr. Knáb Erzsébet komoly szakmaiságával a jövőben is vállalatunkat erősíti fontos stratégiai területeken.“

 

Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke: „Dr. Knáb Erzsébet igazgatósági tagsága alatt a vállalatvezetés és az érdekképviselet közötti együttműködés példaértékűen fejlődött. Köszönöm Dr. Knáb Erzsébetnek a rendkívül nyitott és eredményközpontú kooperációt, a munkahelyek megőrzéséért tett eredményes erőfeszítéseit, valamint a jövőbeni bérfejlesztés biztosítását. Új megbízatásához sok sikert kívánok.”

Letölthető állomány

  • Portré, Dr. Knáb Erzsébet.jpg Letöltés (5,63MB)

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap