Megkezdődött a Covid-19 elleni oltás az Audi Hungariánál

Megkezdődött a Covid-19 elleni oltás az Audi Hungariánál

2021. 04. 28.

Győr, 2021. április 28. – Az Audi Hungaria az egészségügyi hatóságokkal történt egyeztetés értelmében gyári oltópontként működik a jövőben a munkatársak számára. Az országos oltási program részeként a mai napon az Audi Hungaria Egészségmenedzsmentje 3 000 vakcinával megkezdte a vállalat munkatársainak Covid-19 elleni első körös oltását a vállalat területén kialakított két oltóponton.

„Üdvözöljük a hatóságok döntését, melynek értelmében az Audi Hungaria a jövőben az állami oltási program keretében gyári oltópontként működhet, hozzájárulva ezzel az állami egészségügyi rendszer tehermentesítéséhez. A régió legnagyobb munkáltatójaként átérezzük felelősségünket és az egészségügyi hatóságokkal együttműködve örömmel állítjuk egészségügyi kapacitásainkat a koronavírus elleni harc szolgálatába. Vállalatunk egészségmenedzsmentje felkészült és kész a segítségnyújtásra”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

A vállalatnál az előzetes regisztráció során több mint 3 500 munkatárs jelezte oltási szándékát, így az elérhető oltóanyagoktól függően az Audi Hungaria természetesen a későbbiekben is biztosítani kívánja a védőoltások lehetőségét a vállalati oltópontokon. Az Audi Hungaria további törekvése, hogy amennyiben az egészségügyi hatóságok részéről lehetőség nyílna rá, úgy nem csak munkatársainak, hanem azok családtagjainak, illetve a vállalat partnercégeinek is szeretné felkínálni ezt a lehetőséget a későbbiekben.

 

Azon munkatársak számára, akik most részesülnek az első körös oltásban, a második körös oltásához szükséges vakcina is biztosított lesz az oltási előírások szerinti időpontban.

Az vállalati oltóponton beadott Covid-19 elleni védőoltásokat az Audi Hungaria Egészségmenedzsmentje az állami oltási program részeként az országos nyilvántartásban rögzíti, így a védőoltás meglétét igazoló védettségi igazolványt a kormányhivatal automatikusan postázza a munkatársaknak.

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap