Szakképzési díjat nyert az Audi Hungaria

2022. 03. 11.

Budapest/Győr, 2022. március 11. – Ebben az évben is átadták a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által alapított szakképzési díjat, melyet az Audi Hungaria innováció kategóriában nyert el szakképzési projektjével. Az Audi projektjében kétéves kísérleti programsorozat keretében a duális szakképzésben résztvevő tanulók a vállalati kultúrát és munkahelyi integrációt támogató oktatási témákat különféle játékos élménypedagógiai módszerekkel dolgozzák fel.

„Nagy öröm és egyben megtiszteltetés számomra és az egész vállalat számára is, hogy immáron ötödik alkalommal nyertük el ezt a rangos kitüntetést. Ez a díj elsősorban duális szakképzésünk sikerességének elismerése. Személyügyi stratégiánk egyik meghatározó eleme a képzés, amellyel hosszú távon biztosítjuk szakképzett munkatársaink utánpótlását“, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „A DUIHK által létrehozott szakképzési díj egy nagyszerű kezdeményezés, amely emeli a gyakorlatorientált képzés rangját hazánkban és értékes impulzusokat ad számunkra ahhoz, hogy tovább dolgozzunk munkatársaink szakmai fejlesztésén.“ 

A díjnyertes projekt részeként a nyár folyamán a tanulók „környezetvédelmi kincskereső játékban” deríthették fel a vállalat fenntarthatósági intézkedéseit. Az elmúlt év őszén pedig elindult egy pályázat, ahol a tanulók az Audi Hungaria viselkedési alapelveit mutathatják be saját kreatív alkotásaikon keresztül, mellyel aktívan hozzájárulnak az Audi Hungaria kultúrájának formálásához.

Az Audi Hungaria képzőközpontja, az Audi Akadémia mindenkori célja, hogy mind oktatási tartalmakban, mind módszertani elemeiben a jövő generáció tanulási trendjeit integrálja és támogatja a tanulók későbbi munkatársi beilleszkedését a szervezetbe. Összekapcsolhatóvá, felismerhetővé és fejleszthetővé teszik a tanulók számára a munkahelyen szükséges munkavállalói kulcskompetenciákat, kiegészítve ezzel szakmai és gyakorlati tudásukat. Mindez hozzájárul a tanulásmódszertani kínálat szélesítéséhez és a vállalat fenntartható működéséhez.

Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2 000 fiatal végzett, nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a győri vállalatnál.

A kamara három kategóriában osztott ki díjakat: motiváció, kooperáció és innováció. A Szakképzési díj célja a szakmák társadalmi megítélésének emelése, a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztése, a vállalatok ösztönzése a képzési projektek megvalósítására.

 

Letölthető állomány

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap