Szakma Sztár díjakat nyertek az Audi Hungaria tanulói

2022. 04. 27.

Budapest/Győr, 2022. április 27. – Ma adták át a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, immár 15. alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztivál legjobbjainak járó díjakat. Az elismert országos tanulmányi versenyen az Audi Hungaria két tanulója is dobogós helyezést ért el: Fábián László alternatív járműhajtási technikus tanulónk, aki első, és Entresz Milán gépi forgácsoló tanulónk, aki második helyen végzett. A budapesti döntőbe jutásért a tanulók összesen 65 szakmában méretették meg magukat három fordulón keresztül, melynek során az elméleti és gyakorlati tudásukat is bizonyítani kellett.

„Számunkra ezek a díjak az Audi Hungaria duális képzésének fontos elismeréseit jelentik, amely a személyügyi stratégiánk meghatározó alapja, vállalatunk jövőképességéhez pedig nélkülözhetetlen. Örömmel tölt el, hogy duális szakképzési rendszerünkben partneriskoláinkkal karöltve kimagasló szaktudású fiatalokat képzünk”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Fábián Lászlónak és Entresz Milánnak szívből gratulálok az elismeréshez és további szép szakmai sikereket kívánok nekik“, tette hozzá Németh Kinga.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. Magyarországon elsőként, több mint 20 éve indította el a duális szakképzési modellt, melyet jelenleg a Győri Szakképzési Centrummal, valamint az Audi Hungaria Általános Művelődési Központtal együtt működtet. A duális szakképzés keretében a tanulók 14 járműipari, elektronikai, fémipari és gazdasági szakmát sajátíthatnak el az Audi Hungaria Képzőközpontjában.

Az Audi Hungaria duális szakképzésében 2001 óta több mint 2 000 fiatal végzett, nagy részük munkatársként kezdte el szakmai pályafutását a győri vállalatnál.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Korábbi híreinket az Archívum oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap