Audi Hungaria: kilencedik alkalommal a Minőségi Táncművészetért

Audi Hungaria: kilencedik alkalommal a Minőségi Táncművészetért

2022. 10. 29.

Győr, 2022. október 29. – Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat, mellyel idén kilencedik alkalommal ismerte el a Győri Balett egy táncművészének kimagasló művészeti teljesítményét. A díj idei nyertese a belgrádi születésű táncművész, Luka Dimic, aki öt éve tagja a Győri Balett együttesének. A négykarikás gyártó alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének és számos művészeti kezdeményezést segít. A vállalat és a Győri Balett idén ünneplik együttműködésük 25. évfordulóját.

„Nagy örömmel tölt el, hogy idén ismét együtt ünnepelhetjük a Győri Balett táncosainak tehetségét. A folyamatos megújulás, a kivételes kreativitás, valamint a töretlen kitartás méltán emelték a világ élvonalába az együttest 1979-es alapításuk óta. Ahol a kultúra szeretete és tisztelete találkozik, kivételes együttműködés születik, közös szlogenünk pedig remekül kifejezi az Audi Hungaria és a Győri Balett partneri kapcsolatának alapját: „A minőség összeköt”. Hosszú közös múltra tekinthetünk vissza: büszkén támogattuk a társulatot az elmúlt 25 évben szponzorként, 20 éve pedig főszponzorként segítjük tevékenységüket. A jövőben is örömmel állunk az együttes mellett”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria 2014-ben hozta létre a Minőségi Táncművészetért díjat a kiemelkedő művészeti teljesítmény elismerésére. A pénzjutalommal járó díjról minden évben egy háromtagú kuratórium dönt. Idén Luka Dimic, a Győri Balett táncművésze a Peer Gynt darab premierelőadásának végén vehette át a Minőségi Táncművészetért díjat Németh Kingától, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjától. A táncművész 2017 óta tagja a Győri Balett társulatának, eddig többek között A skarlát betű, az Anna Karenina, valamint a Black To Say Silence darabokban kápráztatta el tehetségével és művészetével a közönséget.

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1993-as alapítása óta aktívan támogatja a régió sport és kulturális életét, valamint számos közösségi és szociális kezdeményezést indít az itt élők életszínvonalának további növelése érdekében.

 

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap