Október ismét a Jócselekedetek Hónapja

2022. 10. 12.

Győr, 2022. október 12. – A vállalat a tavalyi évhez hasonlóan idén októberben is megrendezi a Jócselekedetek Hónapját, mely során a munkavállalók számos önkéntes projekthez csatlakozhatnak. Az Audi Hungaria munkatársai nem csak szabadidejükben végzett önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a kezdeményezéshez, hanem a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett Pro Bono előadássorozat keretein belül szakértelmükkel és szakmai tudásukkal is támogatják a régió kis- és középvállalkozásait.

„Vállalatunk kiemelten fontosnak tarja a társadalmi felelősségvállalást, ezért aktívan hozzájárulunk a régióban élők életszínvonalának folyamatos növeléséhez a kulturális és sportélet támogatásával, az oktatás fejlesztésével, valamint a környezetvédelmi és szociális kezdeményezések felkarolásával. Büszkék vagyunk arra, hogy idén ismét munkatársainkkal közösen támogatjuk a régióban élőket. Az Audi Hungariánál közösségünk hatalmas értéke az összetartás. Örülök, hogy munkatársainkkal példamutató módon vállalunk szerepet számtalan önkéntes kezdeményezésben”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A vállalat első alkalommal a tavalyi évben határozta meg októbert Jócselekedetek Hónapjának. A folytatásban idén 20 önkéntes projekttel segítenek az Audisok: gyermekotthonokat tesznek szebbé, kertet rendeznek az idősek otthonában és játékos foglalkozásokkal teszik könnyebbé a kórházban ápolt gyermekek mindennapjait.

„A Jócselekedetek Hónapja egy olyan kezdeményezés, ahol megmutathatjuk közösségünk erejét, és ezt megoszthatjuk környezetünkkel. Célunk, hogy idén októberben ismét közös erővel, munkán kívül is összefogva segítsük a rászorulókat. Minden jócselekedet számít!”, hangsúlyozta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

Az önkéntes projektek mellett tovább folytatódik az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által közösen szervezett Pro Bono előadássorozat, melynek keretében az Audi Hungaria munkatársai szaktudásukat és szakmai tapasztalatukat ingyenesen látogatható szakmai előadásokon osztják meg a régió kis- és középvállalataival. A Pro Bono rendezvénysorozat során az érdeklődők többek között a válságmenedzsment, az energiaellátás biztosítása, a járműipari transzformáció, valamint a vállalati marketing témakörökben hallgathatnak előadásokat.

Vissza az előző oldalra

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap