Shared Competence Center

Világszínvonalú szolgáltatások az egész VW Konszern számára

A 2020-as év sok mindenre megtanított minket. Egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk költségeink és kiadásaink állandó optimalizálására és a gazdaságos működésre. Az erős vállalatok a krízishelyzetekből még okosabban és tapasztalatokkal felvértezve jönnek ki, hiszen a lehetőségekre koncentrálnak, felismerik és megragadják ezeket. Az efféle helyzetek rákényszerítenek minket, hogy még fókuszáltabban és kreatívabban használjuk ki vállalati lehetőségeinket.

Különösen most, iparágunk átalakulási folyamatában elemi fontosságú, hogy üzleti modellünk alkalmazkodóképes legyen. Csak így őrizhetjük meg jövőképességünket.

Az Audi Hungaria az elmúlt 15 évben az ún. Shared Services (közös szolgáltatások) széles spektrumát építette ki. Olyan közös kompetenciák ezek (Shared Competences), melyek az egész Volkswagen Konszern szolgálatában állnak.

Ma már több száz munkatárs dolgozik Győrben, Győrből a világ különböző pontjain működő konszerntelephelyek tevékenységeit támogatva a beszerzés, IT, pénzügy, logisztika, fejlesztés és minőségbiztosítás területén. Folyamatosan dolgozunk szolgáltatási portfóliónk átfogó és célirányos továbbfejlesztésén, egyesítjük erősségeinket, a központi irányítás előnyeit, széleskörű kompetenciáinkat. Így még professzionálisabb szintre emeljük kínálati és ügyfélmenedzsmentünket, növeljük Shared Competence tevékenységeink versenyképességét.

Ezzel az egész Volkswagen Konszern számára nyújtott, jövőorientált kompetenciaterülettel célirányosan és hosszú távlatokban gondolkodva fejlesztjük tovább üzleti modellünket – Győrből a világnak.

 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001