Dr. Patrick Heinecke az Audi Hungaria új pénzügyekért felelős igazgatósági tagja
Dr. Patrick Heinecke az Audi Hungaria új pénzügyekért felelős igazgatósági tagja - 2020. 07. 01.
•2020. július 1-jén Dr. Patrick Heinecke pénzügyi igazgatóként kezdi meg munkáját Győrben •Az eddigi pénzügyi igazgató, Axel Schifferer nyugdíjba megy •Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Ebben a nehéz időszakban a pénzügyi stabilitás kiemelten fontos, amelyben Dr. Patrick Heinecke támogatni fogja vállalatunkat.“
Startol az e-tron performance motorok sorozatgyártása az Audi Hungariánál
Startol az e-tron performance motorok sorozatgyártása az Audi Hungariánál - 2020. 06. 18.
Győr, 2020. június 18. – Elindult az elektromos motorok új generációjának, a performance motorcsaládnak a sorozatgyártása az Audi Hungariánál. Az új e-motorok a márciusban bemutatott Audi e-tron S-modellekbe készülnek.
Elindult a harmadik műszak az Audi Hungariánál: Orbán Viktor látogatást tett a járműgyártásban
Elindult a harmadik műszak az Audi Hungariánál: Orbán Viktor látogatást tett a járműgyártásban - 2020. 06. 15.
Győr, 2020. június 15. – A mai naptól az Audi Hungaria motor- és járműgyártása ismét a megszokott műszakrendben termel. A járműgyár három műszakra való átállása alkalmából a mai napon Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter kíséretében látogatást tett a járműszereldében. Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke mutatta be a miniszterelnöknek az győri Audi modellek, az Audi A3 Cabriolet, Q3, Q3 Sportback, valamint a TT Coupé és Roadster, gyártási folyamatát. A gyárlátogatás során a miniszterelnök megismerhette a meghozott biztonsági intézkedéseket, amelyeket a vállalat munkatársai egészségének védelme érdekében vezetett be.
Kényszerből erény: saját fejlesztésű kézfertőtlenítő automata az Audi Hungariánál
Kényszerből erény: saját fejlesztésű kézfertőtlenítő automata az Audi Hungariánál - 2020. 06. 05.
– Az Audi Hungaria számára elsődleges fontosságú munkatársai egészségének megóvása. Ennek jegyében immár nem csak motorokat és autókat, hanem saját fejlesztésű kézfertőtlenítő automatákat is készítenek a győri audisok. Eddig közel 140 darabot gyártottak a vállalat munkatársai, az eszköz a gyakorlatban is jól vizsgázott. Ezt bizonyítja az is, hogy a kézfertőtlenítő automatát a győri vállalat találmányként szabadalmaztatja a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál
Koronavírus elleni küzdelem: az Audi Hungaria 100 millió forintot adományoz a régiónak
Koronavírus elleni küzdelem: az Audi Hungaria 100 millió forintot adományoz a régiónak - 2020. 05. 29.
• Az Audi Hungaria hat regionális intézménynek nyújt támogatást • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „A régió legnagyobb munkaadójaként adományunkkal szeretnénk hozzájárulni a koronavírus elleni harchoz, és egyúttal megköszönni az egészségügyi és szociális dolgozók elkötelezettségét.”
Az Audi Hungaria a legvonzóbb hazai munkáltatók között
Az Audi Hungaria a legvonzóbb hazai munkáltatók között - 2020. 05. 19.
Budapest/Győr, 2020. május 19. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. immár hatodik alkalommal végzett az első három legvonzóbb munkáltató között a Randstad magyarországi Employer Banding felmérésében.
Audi Hungaria: elindult a második műszak
Audi Hungaria: elindult a második műszak - 2020. 05. 18.
Győr, 2020. május 18. – A mai napon elindult az Audi Hungariánál a második műszak a járműgyártásban. A motorgyártás is fokozatosan áll át a kétműszakos munkarendre, elsőként egy négyhengeres-, egy hathengeres-, és az öthengeres motorgyártó területeken.
Vigyázunk, készen állunk, elrajtolunk: Az Audi Hungaria készül az újraindulásra
Vigyázunk, készen állunk, elrajtolunk: Az Audi Hungaria készül az újraindulásra - 2020. 04. 09.
• Számos intézkedés a munkatársak egészségének megóvása érdekében • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Célunk, hogy covidready-vé, azaz vírusbiztossá tegyünk az Audi Hungariát. Valamennyi területünk az üzemorvosok és a munkabiztonság irányításával azon dolgozik, hogy minél előbb elérjük ezt a célt“
Az Audi Hungaria eredményes üzleti évet zárt
Az Audi Hungaria eredményes üzleti évet zárt - 2020. 03. 19.
• Árbevétel és beruházások magas szinten • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Vonzó termékek, stabil pénzügyi bázis és a kiváló teljesítményre képes csapatunk jelentik vállalatunk erősségét”
Bérmegállapodás az Audi Hungariánál
Bérmegállapodás az Audi Hungariánál - 2020. 03. 18.
• Átlagosan 36% jövedelemnövekedés a 3 évre szóló megállapodás időtartama alatt • Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Munkatársainknak vonzó juttatási csomaggal kiszámíthatóságot, vállalatunknak jövőbeni versenyképességet jelent bérmegállapodásunk” • Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke: „A megállapodás hosszú távon biztosítja munkatársainknak az anyagi, szociális és foglalkoztatási biztonságot”
Szakképzési díj az Audi Hungariának
Szakképzési díj az Audi Hungariának - 2020. 03. 13.
Budapest/Győr, 2020. március 13. – A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) Szakképzési Díjátadóján „Motiváció” kategóriában tüntette ki az AUDI HUNGARIA Zrt-t, így a vállalat harmadszor vehetett át elismerést a kamarától. A bíráló bizottság az Audi Cyber Camp (egyhetes napközis élménytábor) és a Szakképzési Fesztivál (egynapos pályaorientációs program) megvalósításáért ítélte oda a díjat az Audi Hungariának. Ezek a rendezvények élményszerű, gyakorlati szakmai orientációt nyújtottak a 7. és 8. osztályos tanulóknak.
Audi Hungaria: további „okos megoldások” a logisztikában
Audi Hungaria: további „okos megoldások” a logisztikában - 2020. 02. 12.
Győr, 2020. február 12. – Az AUDI HUNGARIA Zrt. a digitális átalakulás úttörője. A vállalat okos megoldásokat vet be nem csak a gyártás, hanem a logisztika területén is.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap