23/08/01

Egyedülálló együttműködés: igazi tehetségek az idei Audi Development Campen

Győr, 2023. július 31. – Idén harmadik alkalommal indult el az Audi Hungaria és a győri Széchenyi István Egyetem közösen szervezett négyhetes nyári képzési programja, az Audi Development Camp. A nemzetközi, angol nyelvű képzés projekt alapú oktatást nyújt mérnökinformatikai, villamosmérnöki, mechatronikai mérnöki és járműmérnöki hallgatók számára alap vagy mesterszakos tanulmányaik során. 

Az Audi Development Camp keretében július 2. – 29. között a diákok számára az Audi Hungaria, a Széchenyi István Egyetem és olyan partnervállalatok, mint azAUDI AG, a VOLKSWAGEN AG, az AVL, a dSPACE, az ETAS és a Gamax Laboratory Solutions közötti szoros szakmai együttműködés biztosította a felkészülést, ezáltal átfogó technikai/technológiai ismereteket kaptak a szervező és a partnerszervezetek mentoraitól. A nyári képzés célja, hogy motivált, szorgalmas és kihívást kereső diákokat tanítson arra, hogyan hozhatják ki a legtöbbet karrierjükből.

a

Ebben az évben összesen 22 ország (köztük Brazília, Kanada, Jemen és Vietnám) 31 tehetséges hallgatója vett részt a programban, melynek során csapatokban dolgoztak aktuális iparági projekteken: egy Audi járművel kapcsolatos Hardware-in-the-Loop és Software-in-the-Loop szimulációkat és motoralkalmazási feladatokat végeztek el. Az Audi Development Camp alatt alkalmazott innovatív módszertan és projektalapú oktatás mellett további programok várták a hallgatókat, a képzés résztvevői többek között az Audi Hungaria győri gyártótelephelyét is meglátogatták, ahol közelebbi betekintést nyerhettek a vállalat tevékenységébe.

Az Audi Development Camp győztes projektjeit bemutató csapatok Formula Student Symposium és East  jegyekben és tapasztalatokban részesülnek, valamint a képzés jó alapot biztosít nekik ahhoz, hogy gyakornokként vagy akár munkatársként karriert építsenek az Audi Hungaria Járműfejlesztési és Hatáslánc fejlesztési részlegén, valamint a kapcsolódó területeken. Ezen felül a legkiemelkedőbb tehetségeket a „Most Talented Student”, azaz a legtehetségesebb diák címmel tüntették ki.

Az Audi Hungaria személyügyi stratégiája a jövőbe tekint: a vállalat számos képzést indít és támogat, így a jövőben nem csak a munkaerőpiacra támaszkodhat, hanem aktívan hozzájárul a jövő generáció képzéséhez. Ezen felül a vállalat a Széchenyi István Egyetemmel közös több éves sikeres együttműködésének eredményeként 2015-ben alapította a győri egyetemmel karöltve az Audi Hungaria Járműmérnöki Kart, majd 2019-ben megalakult az Audi Hungaria Külső Tanszék, amelynek a vállalat területén található Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) ad otthont.

a

Az Audi Hungaria folyamatosan lépést tart a munkaerőpiac változásaival, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jövő generációja hosszútávú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet találjon a vállalatnál. A tavalyi évben az Audi Hungaria vehette át a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat az autóipari gyártó kategóriában. A díj alapjául szolgáló online felmérés a 16 és 26 év közötti munkavállalók munkahely-választási preferenciáit tükrözi.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html