23/06/12

Fiatal pályakezdők kedvence lett az Audi Hungaria az idei Zynternship Awards-on

Győr, 2023. június 9. – A tegnapi napon adták át az idei Zynternship Awards díjait, mellyel a Zyntern.com pályakezdő állásportál magyar pályakezdők munkahelyválasztási preferenciái alapján díjazta a hazai vállalatokat. 

Az Audi Hungaria a fiatal munkavállalók szavazatai alapján két kategóriában ért el helyezést: a Nagy Pályakezdő Kutatás keretein belül a Z generáció tagjai kérdőív segítségével fejezhették ki véleményüket, hogy ki a legvonzóbb cég 2023-ban, melynek mérnöki, műszaki szakterületi munkaadók kategóriájában első helyet érte el a négykarikás vállalat. Emellett a Zemployer Brand kreatív kampányok versenye kategóriában közönségszavazás szerint első helyet, a zsűri pontszámai alapján ezüst minősítést ért el a győri vállalat.

 

„Az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának egyik alappillére a jövő generáció számára hosszú távú karrierlehetőség biztosítása. Nagy hangsúlyt fektetünk a magasan képzett munkaerőutánpótlásra, így figyelemmel kísérjük a munkavállalói preferenciák változását. A Zynternship Award díj azért is különösen nagy elismerés vállalatunk számára, mert a szakmai zsűri mellett fiatal pályakezdők visszajelzésén alapul. Bízom benne, hogy a Zynternship Awardson szavazó pályakezdők közül sokukat köszönthetjük új munkatársként vállalatunknál”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

ah

Az Audi Hungaria a Plan@Tech Challenge projekttel ért el előkelő helyezést a Zynternship Awards a Zemployer Brands - Kreatív kampányok kategóriájában, mely egy mérnök hallgatókat célzó szakmai verseny, melynek célja a jövő fiatal mérnökeinek aktivizálása és felfedezése volt.

Az Audi Hungaria folyamatosan lépést tart a munkaerőpiac változásaival, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jövő generációja hosszú távú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet találjon a vállalatnál. Az Audi Hungaria jelenleg több mint 300 gyakornokot foglalkoztat, többségük a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója. A tavalyi évben az Audi Hungaria vehette át a PWC Magyarország Az Év Legvonzóbb Munkahelye díjat az autóipari gyártó kategóriában. A díj alapjául szolgáló online felmérés a 16 és 26 év közötti munkavállalók munkahely-választási preferenciáit tükrözi. 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html