24/02/26

Szijjártó Péter miniszter az Audi Hungariánál

Győr, 2024. február 26. – Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő igazgatója fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Győrben, az Audi Hungariánál.

Szijjártó Péter megköszönte Alfons Dintnernek a magyar autóipar versenyképességének további erősítése érdekében folytatott munkáját, egyúttal köszöntötte új pozíciójában Michael Breme-t.

Az egyeztetésen a felek közösen elemezték a magyar autóipar helyzetét és jövőbeli kihívásait. Michael Breme, az Audi Hungaria új igazgatója beszámolt a vállalat 2024-es kilátásairól, valamint a az idei év legfontosabb mérföldköveiről; az elektromos motorok, a PPE hajtások termelésének felfutásáról és a CUPRA Terramar sorozatgyártásának elindulásáról. 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html