Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari munkahelye
Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb autóipari munkahelye - 2021. 11. 09.
Győr, 2021. november 9. – A tavalyi évhez hasonlóan idén is az AUDI HUNGARIA Zrt. végzett a PwC Magyarország által szervezett „PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj” iparági kategóriában a legvonzóbb autóipari gyártó első helyén, míg az összesített rangsorban a második helyet szerezte meg a vállalat.
Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett
Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC és a Győri Balett mellett - 2021. 10. 14.
• A vállalat a következő három évben is főszponzora a Győri Audi ETO KC-nak és a Győri Balettnek • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Nagy öröm számunkra, hogy folytatódik partneri együttműködésünk” • A négykarikás vállalat 2002 óta a Győri Balett, 2006 óta a Győri AUDI ETO KC főszponzora
„Pro Bono program” az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében
„Pro Bono program” az Audi Hungaria és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében - 2021. 10. 08.
• Kezdeményezés a kis- és középvállalatok támogatására • Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Számunkra fontos, hogy részt vállaljunk jó ügyek támogatásában.” • Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke: „A kamara mindent megtesz a megyei kis- és középvállalkozások fejlődéséért.” • Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke: „Közösségünk az önkéntességben is példamutató.”
Audi Hungaria: 250.000 e-motor Győrből a világnak
Audi Hungaria: 250.000 e-motor Győrből a világnak - 2021. 10. 07.
• Elkészült a 250.000. e-motor a világ legnagyobb motorgyárában • Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős igazgatósági tagja: „Vállalatunk széleskörű szaktudással rendelkezik az elektromos meghajtások gyártása terén”
Audi Hungaria: csomagolj okosan!
Audi Hungaria: csomagolj okosan! - 2021. 10. 05.
Győr, 2021.10.05. – A prémium minőségű termékek környezetbarát technológiákkal történő fejlesztése és gyártása mellett az Audi Hungariánál a logisztikai folyamatokban is központi szerepet játszik a fenntarthatóság. A vállalat 2020 óta karbonsemlegesen végzi tevékenységét, emellett számos intézkedéssel tovább csökkenti ökológiai lábnyomát, mint például az alkatrészekhez kapcsolódó csomagolóanyag-felhasználás folyamatos optimalizálásával.
A zene világnapján a karosszériák is dalra fakadnak az Audi Hungariánál
A zene világnapján a karosszériák is dalra fakadnak az Audi Hungariánál - 2021. 10. 01.
Győr, 2021. október 1. – Az Audi Hungaria Műszaki Fejlesztése a jövő mobilitási megoldásainak fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a jelen motorjainak és autóinak folyamatos optimalizálására is. Az Audi Hungaria Járműfejlesztésének szakemberei az akusztikai vizsgálatok konkrét értelmezéséhez egy pásztázó lézeres rezgésmérőt (Laser-Scanning-Vibrometer) vetnek be a Járműfejlesztés „félsüket” akusztikai termében. Különlegessége, hogy a számunkra csak hallható, de láthatatlan rezgéseket képes vizualizálni.
Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért
Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért - 2021. 09. 28.
Győr, 2021. szeptember 28. – Az elmúlt héten országszerte a biztonságé volt a főszerep. A Biztonság Hete keretében számtalan programmal hívták fel elsősorban a gyermekek figyelmét a biztonságos közlekedésre fontosságára. Az Audi Hungaria járműgyártó vállalatként elkötelezett a közlekedésbiztonság mellett, ennek szellemében már 2010 óta támogatja a kisgyermekek KRESZ oktatását.
Audi Hungaria: „Föld hete” a fenntarthatóság jegyében
Audi Hungaria: „Föld hete” a fenntarthatóság jegyében - 2021. 09. 16.
Győr, 2021. szeptember 16. – Az Audi Hungaria nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, amelyet nem csak környezetbarát technológiák alkalmazásával és fenntarthatósági projektek megvalósításával kíván elérni, hanem munkatársai körében is folyamatosan népszerűsíti ezt a szemléletmódot. Ennek újabb lépcsője a vállalatnál ma kezdődő „Föld hete” programsorozat, amelynek keretében számos fenntarthatóság témájú programmal és előadással kívánják bevonni a munkatársakat az Audi Hungaria stratégiájában rögzített „Ökológiai és társadalmai felelősségvállalás” cselekvési terület megvalósításába.
Audi Hungaria: Új hallgatók a duális felsőfokú képzésben
Audi Hungaria: Új hallgatók a duális felsőfokú képzésben - 2021. 09. 15.
Győr, 2021. szeptember 15. – Az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem duális felsőfokú képzésében az idei őszi szemeszterben tíz új hallgató kezdte meg tanulmányait, BSc, valamint angolnyelvű MSc képzések keretein belül. A gólyákat a már hagyományosnak mondható információs rendezvénnyel várták az Audi Hungariánál.
Az Audi Hungaria 20 éves Műszaki Fejlesztését ünnepli és bepillantást ad a jövőbe
Az Audi Hungaria 20 éves Műszaki Fejlesztését ünnepli és bepillantást ad a jövőbe - 2021. 09. 10.
• A győri Műszaki Fejlesztés két évtizede aktívan formálja a jövő mobilitását • További bővítés egy kétszámjegyű eurómilliós összegű beruházással • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az elektromobilitásra fókuszálva tovább erősítjük szolgáltatási portfóliónkat a fejlesztés területén és ezáltal vállalatunk versenyképességét“
Audi Hungaria: 40 millió motor Győrből a világnak
Audi Hungaria: 40 millió motor Győrből a világnak - 2021. 09. 03.
• Egy elektromos meghajtás a 40 milliomodik győri motor • Peter Kössler, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagja: „Az Audi Hungaria az elektromos meghajtások gyártásának központjává vált az Audi Konszernben és konzekvensen halad tovább az elektromobilitás útján” • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Magasan képzett csapatunkkal felkészültünk a jövő kihívásaira”
Audi Hungaria a fenntartható jövőért
Audi Hungaria a fenntartható jövőért - 2021. 07. 19.
Az Audi Hungaria július 1-jétől zárt körforgásba vezette az alumíniumot az Aluminium Closed Loop projekttel Környezetvédelmi hét a munkatársak számára a fenntarthatóság jegyében Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket egyre környezetbarátabb módon fejlesszük és gyártsuk, ezáltal folyamatosan csökkentve ökológiai lábnyomunkat”

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap