Audi Hungaria: csomagolj okosan!
Audi Hungaria: csomagolj okosan! - 2021. 10. 05.
Győr, 2021.10.05. – A prémium minőségű termékek környezetbarát technológiákkal történő fejlesztése és gyártása mellett az Audi Hungariánál a logisztikai folyamatokban is központi szerepet játszik a fenntarthatóság. A vállalat 2020 óta karbonsemlegesen végzi tevékenységét, emellett számos intézkedéssel tovább csökkenti ökológiai lábnyomát, mint például az alkatrészekhez kapcsolódó csomagolóanyag-felhasználás folyamatos optimalizálásával.
A zene világnapján a karosszériák is dalra fakadnak az Audi Hungariánál
A zene világnapján a karosszériák is dalra fakadnak az Audi Hungariánál - 2021. 10. 01.
Győr, 2021. október 1. – Az Audi Hungaria Műszaki Fejlesztése a jövő mobilitási megoldásainak fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a jelen motorjainak és autóinak folyamatos optimalizálására is. Az Audi Hungaria Járműfejlesztésének szakemberei az akusztikai vizsgálatok konkrét értelmezéséhez egy pásztázó lézeres rezgésmérőt (Laser-Scanning-Vibrometer) vetnek be a Járműfejlesztés „félsüket” akusztikai termében. Különlegessége, hogy a számunkra csak hallható, de láthatatlan rezgéseket képes vizualizálni.
Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért
Audi Hungaria: Kölyök KRESZ – Játékosan óvodásoknak a közlekedésbiztonságáért - 2021. 09. 28.
Győr, 2021. szeptember 28. – Az elmúlt héten országszerte a biztonságé volt a főszerep. A Biztonság Hete keretében számtalan programmal hívták fel elsősorban a gyermekek figyelmét a biztonságos közlekedésre fontosságára. Az Audi Hungaria járműgyártó vállalatként elkötelezett a közlekedésbiztonság mellett, ennek szellemében már 2010 óta támogatja a kisgyermekek KRESZ oktatását.
Audi Hungaria: „Föld hete” a fenntarthatóság jegyében
Audi Hungaria: „Föld hete” a fenntarthatóság jegyében - 2021. 09. 16.
Győr, 2021. szeptember 16. – Az Audi Hungaria nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, amelyet nem csak környezetbarát technológiák alkalmazásával és fenntarthatósági projektek megvalósításával kíván elérni, hanem munkatársai körében is folyamatosan népszerűsíti ezt a szemléletmódot. Ennek újabb lépcsője a vállalatnál ma kezdődő „Föld hete” programsorozat, amelynek keretében számos fenntarthatóság témájú programmal és előadással kívánják bevonni a munkatársakat az Audi Hungaria stratégiájában rögzített „Ökológiai és társadalmai felelősségvállalás” cselekvési terület megvalósításába.
Audi Hungaria: Új hallgatók a duális felsőfokú képzésben
Audi Hungaria: Új hallgatók a duális felsőfokú képzésben - 2021. 09. 15.
Győr, 2021. szeptember 15. – Az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem duális felsőfokú képzésében az idei őszi szemeszterben tíz új hallgató kezdte meg tanulmányait, BSc, valamint angolnyelvű MSc képzések keretein belül. A gólyákat a már hagyományosnak mondható információs rendezvénnyel várták az Audi Hungariánál.
Az Audi Hungaria 20 éves Műszaki Fejlesztését ünnepli és bepillantást ad a jövőbe
Az Audi Hungaria 20 éves Műszaki Fejlesztését ünnepli és bepillantást ad a jövőbe - 2021. 09. 10.
• A győri Műszaki Fejlesztés két évtizede aktívan formálja a jövő mobilitását • További bővítés egy kétszámjegyű eurómilliós összegű beruházással • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Az elektromobilitásra fókuszálva tovább erősítjük szolgáltatási portfóliónkat a fejlesztés területén és ezáltal vállalatunk versenyképességét“
Audi Hungaria: 40 millió motor Győrből a világnak
Audi Hungaria: 40 millió motor Győrből a világnak - 2021. 09. 03.
• Egy elektromos meghajtás a 40 milliomodik győri motor • Peter Kössler, az AUDI AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagja: „Az Audi Hungaria az elektromos meghajtások gyártásának központjává vált az Audi Konszernben és konzekvensen halad tovább az elektromobilitás útján” • Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Magasan képzett csapatunkkal felkészültünk a jövő kihívásaira”
Audi Hungaria a fenntartható jövőért
Audi Hungaria a fenntartható jövőért - 2021. 07. 19.
Az Audi Hungaria július 1-jétől zárt körforgásba vezette az alumíniumot az Aluminium Closed Loop projekttel Környezetvédelmi hét a munkatársak számára a fenntarthatóság jegyében Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket egyre környezetbarátabb módon fejlesszük és gyártsuk, ezáltal folyamatosan csökkentve ökológiai lábnyomunkat”
Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén
Új beruházások a Műszaki Fejlesztés területén - 2021. 07. 16.
Új vizsgálóberendezés az elektromotorok és az elektromos hajtások fejlesztésére a fenntartható mobilitás jegyében Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Műszaki Fejlesztésünk az AUDI AG harmadik legnagyobb fejlesztési- és kompetenciaközpontja a szimuláció, akusztika- és szilárdságtani vizsgálatok terén“
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter az Audi Hungariánál – Épül az új elektromotorgeneráció gyártósora
Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter az Audi Hungariánál – Épül az új elektromotorgeneráció gyártósora - 2021. 06. 14.
Győr, 2021. június 14. – Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter látogatást tett a mai napon az Audi Hungariánál.
Az idei évben több mint 150 tanuló vizsgázott duális szakképzési rendszerben
Az idei évben több mint 150 tanuló vizsgázott duális szakképzési rendszerben - 2021. 06. 11.
Évről-évre több száz fiatal bővíti és fejleszti tudását 14 szakmában Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja: „Célunk, hogy tanulóink az iskolában megszerzett elméleti tudást vállalatunknál, modern ipari környezetben ültessék át a gyakorlatba“
Audi Hungaria: így teszteljük az elektromos hajtásainkat
Audi Hungaria: így teszteljük az elektromos hajtásainkat - 2021. 06. 04.
Az Audi Hungaria Járműhajtás Fejlesztés területe közel 400 magasan képzett munkatársával egészen a fejlesztés előtti fázistól a szériafejlesztésen át a sorozatgyártás támogatásáig kíséri az elektromos hajtásokat. A terület az elektromos hajtások vizsgálatát és tesztelését többek között back to back (azaz B2B) mérőpadok és akusztikai járatópad segítségével végzi.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap