23/12/13

Audi Hungaria ajándékcsomagok rászorulóknak

Győr, 2023. december 13. – A mai napon Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja Nagy Györggyel, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnökével közösen nyújtották át az Audi Hungaria munkatársai által gyűjtött ajándékcsomagokat a győri központosított adománycentrum, a Fogadó számára. A karácsonyi adománygyűjtő akció során a négykarikás vállalat munkatársai több mint 600 csomagot gyűjtöttek a rászorulóknak tartós élelmiszerrel, ruhaneműkkel, cipőkkel, könyvekkel és játékokkal. Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett támogatója számos jótékonysági és önkéntes kezdeményezésnek.

„Az Audi Hungariánál az adventi időszakban már hagyomány, hogy összefogunk, és ott segítünk, ahol a szükség ezt úgy kívánja. Munkatársaink segítőkészsége példaértékű és hálás vagyok, hogy idén ismét együtt tesszük szebbé sok embertársunk ünnepét”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

a

„Vállalatunknál sokéves hagyománya van az adományozásnak, az önzetlen segítségnyújtásnak. Közösségünk erejét ismét arra használjuk, hogy nélkülöző embertársainkat támogassuk. Büszke vagyok, hogy munkatársaink segítségével a rászorulók is meghitten tölthetik a karácsonyi ünnepeket”, mondta Nagy György, az Audi Hungaria Üzemi Tanácsának elnöke.

a

Magyarországon egyedülálló összefogás keretében jött létre a Fogadó, mely az Audi Hungaria, a Család-és Gyermekjóléti Központ Győr, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr és a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat Győr együttműködésével idén októberben nyitotta meg kapuit. Az adományközpont központosítva koordinálja a különféle adományokat, ahol önkéntesek fogadják a rászorulók számára érkező felajánlásokat.

Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezett a társadalmi szerepvállalás iránt. A négykarikás vállalat, mint a régió legnagyobb munkáltatója, meghatározó szerepet tölt be a társadalomban: felelős gazdasági szereplőként támogatja a régió szociális és egészségügyi intézményeit, szervezeteit, sport és kulturális projekteket, valamint számos közösségi kezdeményezéssel járul hozzá a régióban élők életminősége növeléséhez.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html