A kihívások ellenére stabil pénzügyi eredménnyel zárta az Audi Hungaria a 2022-es évet
A kihívások ellenére stabil pénzügyi eredménnyel zárta az Audi Hungaria a 2022-es évet - 2023. 03. 16.
Győr, 2023.03.16. – Az Audi Hungaria a kihívások ellenére stabil eredménnyel zárta a 2022-es üzleti évet. A világ legnagyobb motorgyárában 1 677 545 járműhajtás készült, míg a járműgyártásban 171 134 autó gördült le a gyártósorról (beleértve a brazil SKD-gyártás számára készült gépkocsikat is). A vállalat a tavalyi évben 8,436 milliárd euró* árbevételt ért el és összesen 220 millió euró* értékű beruházást hajtott végre. Ezzel az összberuházás értéke a vállalat alapítása óta elérte a 12,172 milliárd eurót*, melynek köszönhetően az Audi Hungaria a magyar járműipar legnagyobb beruházója. Az Audi Hungaria a régió legnagyobb munkáltatójaként és az ország legvonzóbb munkahelyeként 11 957 munkatársat foglalkoztatott a tavalyi év végén.
Az Audi Hungaria tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját
Az Audi Hungaria tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját - 2023. 03. 09.
Győr, 2023.03.09. – Az Audi Hungaria nem csupán a világ legnagyobb motorgyára; a motor- és járműgyártás, valamint világszintű beszerzési, IT és pénzügyi szolgáltatások mellett magas színvonalú műszaki fejlesztéssel is foglalkoznak a vállalat munkatársai. A Győrben 2001 óta működő Műszaki Fejlesztés most új kompetenciákkal bővül, ugyanis az eddigi belső égésű és elektromos hajtásmodulok fejlesztését a teljes hajtásrendszerre kiterjesztik: A fejlesztési portfólió a jövőben a hajtásrendszerek járműbe történő integrációjának, a hajtásrendszer applikációjának, valamint a futóműrendszerek fejlesztési tevékenységével bővül, így a megújult terület munkatársai az Audi és a Volkswagen Konszern egyes platformjainak hossz-, kereszt- és vertikális dinamikájának fejlesztését végzik a jövőben.
AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. - saját leányvállalatot alapított az Audi Hungaria
AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. - saját leányvállalatot alapított az Audi Hungaria - 2023. 02. 17.
Győr, 2023.02.17. – A mai napon Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke és Dr. Patrick Heinecke, a magyar vállalat pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja aláírták az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. alapító okiratát Dirk Große-Loheide, az AUDI AG beszerzésért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja jelenlétében. Az elsősorban a műszaki fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területeihez kapcsolódó szolgáltatásokat az Audi Hungaria ez idáig a Shared Competence Center (SCC) virtuális üzletágában fogta össze. A jövőben ebből a portfólióból a termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó tevékenységek, így a beszerzés, az IT és a pénzügyi szolgáltatások egy része az új, 100 százalékos tulajdonú leányvállalathoz kerül.
Logópályázat - eredményhirdetés
Logópályázat - eredményhirdetés - 2023. 02. 16.
Logópályázatot hirdetett a 30 éves Audi Hungaria.
Audi Hungaria: 30 év sikertörténet
Audi Hungaria: 30 év sikertörténet - 2023. 02. 16.
Győr, 2023.02.16. – Az Audi Hungaria idén ünnepli fennállásának 30 éves jubileumát és igazi sikertörténetre tekinthet vissza. A győri vállalat az évtizedek alatt a világ legnagyobb motorgyárává fejlődött, míg járműgyárában Magyarországon elsőként készített prémium kategóriás gépkocsikat. Műszaki Fejlesztő Központja az Audi és a Volkswagen Konszern számára végez termékfejlesztést. A vállalat a termelő tevékenységeken túlmenően munkatársai magas szintű kompetenciáira építve nyújt sokrétű szolgáltatást az Audi és a Volkswagen Konszern számára. A vállalat alapítása óta összesen közel 12 milliárd euró összértékű beruházást hajtott végre, melynek eredményeként az Audi Hungaria a magyar ipar egyik legnagyobb beruházója. Az Audi Hungaria csaknem 12 000 szakembernek biztosít munkahelyet, szolgáltatói és beszállítói révén további mintegy 50 000 ember megélhetését biztosítja. A vállalat az ország egyik legnagyobb vállalata és legvonzóbb munkahelye.
Gyakornokból munkatárs
Gyakornokból munkatárs - 2023. 01. 30.
Győr, 2023. január 30. – Az Audi Hungaria a 2022-es évben is sokat tett a szakemberutánpótlásért. A tavalyi év során több mint 130 gyakornok kezdte meg szakmai karrierjét a vállalatnál.
Fontosabb a sikerhez vezető út, mint maga az eredmény
Fontosabb a sikerhez vezető út, mint maga az eredmény - 2023. 01. 28.
Magával ragadó lelkesedéssel beszél munkájáról és hobbijáról egyaránt Pődör Attila, az AUDI HUNGARIA Zrt. logisztikai folyamat- és a struktúratervező mérnöke. Szakmájában és a szabadidejében űzött sportlövészetben is a dinamizmust, a fejlődés lehetőségét, az innovatív megoldásokat keresi, és sikeresen veszi az akadályokat. A világ legnagyobb motorgyárában eljutott a legmodernebb logisztikai technológiák tervezéséig és alkalmazásáig, a lőtereken pedig rövid idő alatt az országos bajnoki címig.
"Jó barát a jód, csak jól kell használnunk!"
"Jó barát a jód, csak jól kell használnunk!" - 2022. 12. 30.
Árvay Bálint a Szigetközből, Dunakilitiről származik, a győri Révai gimnáziumban érettségizett, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett mérnöki diplomát. – A nagyvárosi élet nem jött be nekem, ezért visszajöttem Győrbe. – mondta erről az időszakról Árvay Bálint. – Az pedig kézenfekvő volt, hogy a legvonzóbb munkahelyet választom. Sikerrel pályáztam az Audihoz, és belépésem óta a vásárolt alkatrészek minőségbiztosításával foglalkozó részlegen dolgozom.
Munka mellett épített világbajnok testet a revizor
Munka mellett épített világbajnok testet a revizor - 2022. 12. 02.
Ambíció, határozottság, céltudatosság – ezek a tulajdonságok jellemzik Kiss Viktóriát, az AUDI HUNGARIA Zrt. revizorként dolgozó munkatársát. Nem hétköznapi egyéniség, ami a munkájához és a testépítéshez való hozzáállásában egyaránt megnyilvánul: belső ellenőrként nem a hibák, tévedések tettenérését, inkább a folyamatok optimalizálását, a munkatársak támogatását tartja legfontosabbnak, sportágában pedig szigorúan a test, az izomzat természetes, naturális fejlesztésének útját követi. Kétgyermekes anyukaként több rangos versenyt, sőt világbajnoki címet is nyert már, legutóbb a natural testépítés a Las Vegasban rendezett olimpiáján szerzett ezüstérmet.
Önálló vállalatot alapít az Audi Hungaria
Önálló vállalatot alapít az Audi Hungaria - 2022. 11. 25.
Győr, 2022. november 25. – Az Audi Hungaria motor- és járműgyártó tevékenysége mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a munkatársak kompetenciáira épülő szolgáltatások, amelyeket az egész Volkswagen Konszern számára nyújt. Az elsősorban a műszaki fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területéhez kapcsolódó szolgáltatásokat a vállalat ez idáig a Shared Competence Center virtuális üzletágában fogta össze. Ezek közül a szolgáltatások közül a jövőben a győri termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó tevékenységek, így a beszerzés valamint az IT és a pénzügyi szolgáltatások egy része egy új 100 százalékos tulajdonú leányvállalat keretein belül folytatja tevékenységét. Az új vállalat, amelynek hivatalos alapítása a tervek szerint 2023 első negyedévében várható, mintegy 350 munkatárssal kezdi meg tevékenységét az Audi Hungaria AHEAD márka keretein belül.
30 év Audi Hungaria - logópályázat
30 év Audi Hungaria - logópályázat - 2022. 11. 21.
Az Audi Hungaria 30 éves fennállását ünnepli 2023-ban, ezért nyílt pályázatot hirdet, mellyel szeretné ösztönözi a Győr és vonzáskörében élő vagy alkotó, a kreatív iparban dolgozó fiatalokat, hogy vegyenek részt a jubileumi év logójának megtervezésében.
Kreatív munka az Audi Hungariánál és négylábú sikerek a versenypályán
Kreatív munka az Audi Hungariánál és négylábú sikerek a versenypályán - 2022. 11. 17.
Németh Nikoletta az AUDI HUNGARIA Zrt. belső kommunikáció és employer branding részlegének kommunikációs munkatársaként dolgozik, és egyik fontos feladata a vállalat munkatársi rendezvényeinek szervezése. A világ elitjéhez tartozó cég eseményeinek mindenkori jellemzői a gördülékenység, a minőség, az elegancia. Ezek a kategóriák köszönnek vissza Nikoletta kedvenc szabadidős tevékenységében is, hiszen magas szinten űzi hobbiját: a gyors, felkészült, arisztokratikus megjelenésű agarainak edzését, és egyikük futtatását.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap