Munka mellett épített világbajnok testet a revizor
Munka mellett épített világbajnok testet a revizor - 2022. 12. 02.
Ambíció, határozottság, céltudatosság – ezek a tulajdonságok jellemzik Kiss Viktóriát, az AUDI HUNGARIA Zrt. revizorként dolgozó munkatársát. Nem hétköznapi egyéniség, ami a munkájához és a testépítéshez való hozzáállásában egyaránt megnyilvánul: belső ellenőrként nem a hibák, tévedések tettenérését, inkább a folyamatok optimalizálását, a munkatársak támogatását tartja legfontosabbnak, sportágában pedig szigorúan a test, az izomzat természetes, naturális fejlesztésének útját követi. Kétgyermekes anyukaként több rangos versenyt, sőt világbajnoki címet is nyert már, legutóbb a natural testépítés a Las Vegasban rendezett olimpiáján szerzett ezüstérmet.
Önálló vállalatot alapít az Audi Hungaria
Önálló vállalatot alapít az Audi Hungaria - 2022. 11. 25.
Győr, 2022. november 25. – Az Audi Hungaria motor- és járműgyártó tevékenysége mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a munkatársak kompetenciáira épülő szolgáltatások, amelyeket az egész Volkswagen Konszern számára nyújt. Az elsősorban a műszaki fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területéhez kapcsolódó szolgáltatásokat a vállalat ez idáig a Shared Competence Center virtuális üzletágában fogta össze. Ezek közül a szolgáltatások közül a jövőben a győri termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó tevékenységek, így a beszerzés valamint az IT és a pénzügyi szolgáltatások egy része egy új 100 százalékos tulajdonú leányvállalat keretein belül folytatja tevékenységét. Az új vállalat, amelynek hivatalos alapítása a tervek szerint 2023 első negyedévében várható, mintegy 350 munkatárssal kezdi meg tevékenységét az Audi Hungaria AHEAD márka keretein belül.
30 év Audi Hungaria - logópályázat
30 év Audi Hungaria - logópályázat - 2022. 11. 21.
Az Audi Hungaria 30 éves fennállását ünnepli 2023-ban, ezért nyílt pályázatot hirdet, mellyel szeretné ösztönözi a Győr és vonzáskörében élő vagy alkotó, a kreatív iparban dolgozó fiatalokat, hogy vegyenek részt a jubileumi év logójának megtervezésében.
Kreatív munka az Audi Hungariánál és négylábú sikerek a versenypályán
Kreatív munka az Audi Hungariánál és négylábú sikerek a versenypályán - 2022. 11. 17.
Németh Nikoletta az AUDI HUNGARIA Zrt. belső kommunikáció és employer branding részlegének kommunikációs munkatársaként dolgozik, és egyik fontos feladata a vállalat munkatársi rendezvényeinek szervezése. A világ elitjéhez tartozó cég eseményeinek mindenkori jellemzői a gördülékenység, a minőség, az elegancia. Ezek a kategóriák köszönnek vissza Nikoletta kedvenc szabadidős tevékenységében is, hiszen magas szinten űzi hobbiját: a gyors, felkészült, arisztokratikus megjelenésű agarainak edzését, és egyikük futtatását.
Vállalatunk a Green Fox Academyvel közös IT képzést indít
Vállalatunk a Green Fox Academyvel közös IT képzést indít - 2022. 11. 15.
Győr, 2022. november 15. – Az Audi Hungaria az autó- és motorgyártás mellett számos világszínvonalú szolgáltatást nyújt a Shared Competence Center-en (SCC) keresztül a Volkswagen Konszern számára, többek között az IT területén. A magasan képzett, a vállalat által kínált egyedi szolgáltatásokra szakosodó szakemberek képzése érdekében az Audi Hungaria a budapesti székhelyű Green Fox Academyvel közösen indít egy térítésmentes, közel öt hónapos junior programozó bootcamp képzést, mely során a tanulók vállalatspecifikus IT kompetenciákat sajátíthatnak el, majd a képzés sikeres teljesítését követően a vállalat munkatársaként erősíthetik az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát.
Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb munkahelye
Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb munkahelye - 2022. 11. 11.
Győr, 2022. november 11. – Idén az Audi Hungaria vehette át a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat, továbbá a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat az autóipari gyártó kategóriában. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és a PwC Magyarország által végzett, egyúttal a díj alapjául szolgáló online felmérés a 16 és 26 év közötti munkavállalók munkahely-választási preferenciáit tükrözi. Az Audi Hungaria az összesítésben a legvonzóbb magyarországi munkahely.
Kisalföldi Presztízs-díj - átadó
Kisalföldi Presztízs-díj - átadó - 2022. 11. 11.
Győr, 2022 november 11. – A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kisalföld Presztízs-díj Megye gazdaságáért díját adományozta az AUDI HUNGARIA Zrt.-nek a vállalat kamarával közösen megvalósított Pro Bono programjáért. A Pro Bono program keretein belül az Audi Hungaria munkatársai térítésmentesen látogatható szakmai előadásokon osztották meg tudásukat és tapasztalatukat a régió kis- és középvállalkozásaival.
Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron*
Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron* - 2022. 11. 09.
Ingolstadt, 2022. november 9. – A prémiumgyártó 2018-ban az Audi e-tron*-nal megkezdte az utat az e-mobilitás, egyben a négykarikás márka elektromos jövője felé. A modell azóta több tekintetben meghatározó szerepet tölt be az elektromos luxus SUV-k szegmensében. Az új Audi Q8 e-tron* tovább írja az első elektromos modell sikertörténetét. Az elektromos SUV és crossover kínálat csúcsmodelljeként optimalizált hajtási koncepciót, jobb aerodinamikát, nagyobb töltési teljesítményt és akkumulátorkapacitást, valamint ennek köszönhetően lenyűgöző, SUV változatban (WLTP szerinti számítással) akár 582 kilométeres, Sportback változatban pedig akár 600 kilométeres hatótávot kínál. Az SUV-k új zászlóshajójának megújításának jegyében főként a jármű elején történtek nagyobb változtatások. Az optimalizált hajtási koncepció alapján készülő elektromos hajtásokat az Audi Hungaria gyártja az Audi Q8 e-tron számára.
Audi Hungaria: kilencedik alkalommal a Minőségi Táncművészetért
Audi Hungaria: kilencedik alkalommal a Minőségi Táncművészetért - 2022. 10. 29.
Győr, 2022. október 29. – Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat, mellyel idén kilencedik alkalommal ismerte el a Győri Balett egy táncművészének kimagasló művészeti teljesítményét. A díj idei nyertese a belgrádi születésű táncművész, Luka Dimic, aki öt éve tagja a Győri Balett együttesének. A négykarikás gyártó alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének és számos művészeti kezdeményezést segít. A vállalat és a Győri Balett idén ünneplik együttműködésük 25. évfordulóját.
Október ismét a Jócselekedetek Hónapja
Október ismét a Jócselekedetek Hónapja - 2022. 10. 12.
Győr, 2022. október 12. – A vállalat a tavalyi évhez hasonlóan idén októberben is megrendezi a Jócselekedetek Hónapját, mely során a munkavállalók számos önkéntes projekthez csatlakozhatnak. Az Audi Hungaria munkatársai nem csak szabadidejükben végzett önkéntes munkájukkal járulnak hozzá a kezdeményezéshez, hanem a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett Pro Bono előadássorozat keretein belül szakértelmükkel és szakmai tudásukkal is támogatják a régió kis- és középvállalkozásait.
Szabadidejükben közösen zenélnek az Audi minőségbiztosítási mérnökei
Szabadidejükben közösen zenélnek az Audi minőségbiztosítási mérnökei - 2022. 10. 03.
Ma már talán ritkaságszámba megy, ha az egy munkahelyi kollektívához tartozó dolgozók a szabadidejüket is együtt töltik, mégis találhatunk erre jó példát az AUDI HUNGARIA ZRT.-nél is. Az előszéria gyártás minőségbiztosítási mérnökei közül hárman igazán egy húron pendülnek, hiszen nem csupán a szakmájuk, hanem a zene szeretete, sőt a közös muzsikálás is összeköti őket. Tóth-Kunos Tamás, Mika Norbert és Németh Kristóf egy zenekarban játszanak, így a munkaidőn kívül is sok időt töltenek együtt a próbákon és a fellépéseken.
Vállalatunk továbbra is a Győri Filharmonikus Zenekar partnere
Vállalatunk továbbra is a Győri Filharmonikus Zenekar partnere - 2022. 09. 30.
Győr, 2022. szeptember 30. – Az Audi Hungaria a 2015 óta tartó sikeres együttműködés folytatásaként újabb három évre kötelezte el magát a Győri Filharmonikus Zenekar mellett, amelyet a Zene Világnapja alkalmából tartott koncerten jelentettek be a felek. A három évre szóló szponzori szerződés aláírásával az Audi Hungaria tovább erősíti a régió kulturális élete iránti elkötelezettségét.

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.


Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán
Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001Aktuális híreinket a Hírek oldalon olvashatja.

Amennyiben a sajtóanyagokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük forduljon a Vállalati kommunikáció területének munkatársaihoz.

Kapcsolatfelvételi űrlap