23/06/28

Audi Hungaria Nyílt nap

Nézz be hozzánk július 8-án! 

...és fedezd fel a világ legnagyobb motorgyárának és Európa egyik legmodernebb autógyárának féltve őrzött titkait! 

Kíváncsi vagy, hol és hogyan készülnek a nagyteljesítményű motorjaink, amelyek a különleges Audi RS modelleket és az egzotikus Lamborghiniket hajtják?
Látni szeretnéd, hogyan építik össze az ikonikus, már-már hungarikumnak számító Audi TT sportkocsikat?
Szívesen megnéznéd, hogyan születnek az Audi RS e-tron GT és a Bentley modellek lenyűgöző karosszériaelemei?
Érdekel, hol tart ma a robottechnika, és milyen innovatív technológiákat alkalmazunk itt, Győrben?
Esetleg azon gondolkodsz, hogyan építsd tovább a karrieredet?  

Az Audi Hungaria tárt karokkal, nyílt kapukkal és több mint 200 izgalmas, szórakoztató és inspiráló programmal vár Téged is a vállalat alapításának 30 éves jubileuma alkalmából.

Programfüzet.pdf 43 oldal , HU PDF 1.73 MB

Írd be az eseményt a naptáradba és készülj fel egy felejthetetlen napra!

NE FELEDD! A részvétel ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges. Ha viszont van egy perced, a Facebook eseményünknél jelezheted részvételi szándékodat. 

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Nyitvatartás

Az Audi Hungaria a 30 éves jubileum alkalmából rendezett Nyílt napon 2023. július 8-án délelőtt 10 órától 18 óráig fogadja vendégeit. (Azonban fontos információ, hogy belépésre csak 17:00 óráig van lehetőség.)

Helyszín 

A Nyílt nap programjainak az Audi Hungaria Zrt. győri gyárterületének különböző helyszínei adnak otthont. Kattints ide a TÉRKÉPHEZ!

Címünk: 9027 Győr, Audi Hungária út 1. 

Közlekedés és parkolás

Az Audi Hungaria egyénileg autóval vagy kerékpárral, valamint helyi és külön buszjárattal közelíthető meg. A különjáratok Győr Városháza oldalától  10:00 és 16:00 között óránként indulnak az Audi Hungaria központi buszparkolójába és onnan 10:30 és 16:30 között szintén óránként vissza a városba.

Autóval érkező vendégeink a gyárkapuk közelében található parkolókban helyezhetik el járműveiket. TÉRKÉP

A gyár területén az egyes programok helyszínei gyalog, valamint a folyamatosan közlekedő buszokkal közelíthetők meg. TÉRKÉP

Programok

A Nyílt nap alkalmából több mint 200 különböző program, élmény és meglepetés várja a látogatóinkat. Ismerd meg Te is az Audi Hungaria jövőbemutató projektjeit! Kalandozz velünk a fejlett technológiák és járműipari innovációk világában! Tedd próbára a képességeidet az interaktív játékokon és ünnepelj velünk az Audi Hungaria 30. születésnapján!

Programfüzet.pdf 43 oldal , HU PDF 1.73 MB

És hogy mi vár rád nálunk? A teljesség igénye nélkül, íme egy kis ízelítő:

Várunk az Audi Hungaria Expon, ahol megtudhatod, mi mindent rejt a „Győrből a világnak…” szlogen.

A Motorgyárban megtapasztalhatod, hogyan készülnek legendás V6-os, V8-as és V10-es motorjaink és hogyan történik az alkatrészek szállítása emberi beavatkozás nélkül. Megnézheted, hogyan tervezzük itt Győrben a holnap high-tech gyártósorait.

A Járműgyár programjain megismerheted a járműgyártás komplett folyamatát az első acéllemez levágásától a kész autó elszállításáig. Ismerd meg a járműgyártás okos megoldásait és a járműlogisztika innovatív eszközeit is!

A Szerszámgyárban azokat a karosszériaelemeket tekintheted meg, amelyek az exkluzívszériás modellek számára készülnek, például a Lamborghini Revuelto felfele nyíló ajtaja!

A Projekt és Oktató Központban a robotika, a VR és a 3D nyomtatás futurisztikus világa vár. Ha pedig állást keresel, Karrier Zónánkban lazulás közben találhatod meg a hozzád leginkább passzoló pozíciót!

Az Audi Hungaria Nyílt nap összes programját megtalálod a TÉRKÉPen, a programok teljes listája pedig megtekinthető hamarosan elérhető lesz..

Családbarát vállalat vagyunk, ezért természetesen a legkisebbekre is gondoltunk. A gyerekek számára az Iszkiri zenekar koncertjével, különböző játékos programokkal, óriás csúszdával, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal tesszük ezt a napot igazán különlegessé. Az ünnepi HANGulatról az Audi Hungaria munkatársainak zenekarai gondoskodnak. Munkatársi zenekarok, akiknek lehetőségük van fellépni a Nyílt napon:

Mákvirágok citerazenekar

The Foolmates

Legendary MX

Loose Zenekar

Alakulat Rock Band.

Étkezés

A rendezvény ideje alatt a gyár büféi és éttermei folyamatosan nyitva lesznek. Itt a bankkártyás fizetés mellet a gyári belépőkre feltöltött egyenlegekkel is lehet fizetni. Emellett különleges ízekkel, hideg és meleg, sós és édes ételek gazdag választékával várunk titeket a foodtruckoknál. Itt bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség is lesz.

Sok szeretettel várunk az Audi Hungaria Nyílt napján!

Nézz be hozzánk és élj át egy felejthetetlen napot!

FIGYELEM! Az esemény nyilvános, így fényképek is fognak készülni. 

Adatvédelmi tájékoztató.pdf 5 oldal , HU PDF 0.16 MB
Házirend.pdf 3 oldal , HU PDF 0.14 MB

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html