23/11/17

Kisalföldi Presztízs-Díj: az Audi Hungaria „Az év vállalkozása”

Győr, 2023. november 17. – A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén az AUDI HUNGARIA Zrt.-t tüntette ki a Kisalföldi Presztízs Díjjal „Az év vállalkozása” kategóriában. A díjról a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara válogatott tagjaiból álló kuratórium döntött az Audi Hungaria több mint három évtizede tartó gazdasági teljesítményének elismerésére. A díjat az Audi Hungaria nevében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja vette át.

„Vállalatunk harminc éve talált otthonra Győrben, mára a régió meghatározó gazdasági szereplőjévé és legnagyobb foglalkoztatójává váltunk. Az Audi Hungaria közel 12 000 munkatársa az évtizedek alatt igazi közösséggé kovácsolódott, vállalatunk az ő kompetenciájuk, szakértelmük és kitartásuk révén vált sikeressé. Hálás vagyok a díjért, mely megerősíti számunkra, hogy partnereinkkel közösen továbbra is ugyanolyan lendülettel dolgozzunk a régió gazdaságának és jövőképességének erősítésén” - mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.   

A Kisalföldi Presztízs Díjat 2003-ban alapították a Győr-Moson-Sopron régió legjelentősebb gazdasági szereplőinek elismerésére. Az Audi Hungaria a régió és az ország egyik legjelentősebb vállalataként többek között a régióban kiterjedt beszállítói körével és üzleti partnereinek jelentős számával, a térség gazdasági, kulturális, oktatási és szellemi életének fejlődéséhez való jelentős hozzájárulásával, illetve az alapítása óta eltelt 30 évben mutatott üzleti eredményei által részesült Az év vállalkozása díjban.

A díjat Németh Kinga Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselőtől és Kocsis Róberttől, a Patent Csoport vezérigazgatójától, a díj kuratóriumának tagjától vette át. 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html