24/05/17

Megbízható Munkaadó címet kapott az Audi Hungaria

Győr, 2024. május 17. – A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat. A „Megbízható Munkaadó 2024/26” címmel olyan vállalatokat ismernek el, amelyek példamutató módon gondoskodnak alkalmazottjaik munka- és életkörülményeiről. A díjat az Audi Hungaria képviseletében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Czechmeister Mónika, a vállalat employer branding/belső kommunikáció vezetője vették át.

A Megbízható Munkaadó díjra pályázó vállalatoknak számos szakmai kritériumnak szükséges megfelelnie többek között a javadalmazás, szociális- és jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzések, valamint fejlődési és karrierlehetőségek területén. A pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri bírálja el, melynek eredményeként a címet elnyerő vállalatok három éven keresztül viselhetik a Megbízható Munkaadó címet.

„Az Audi Hungaria folyamatosan törekszik arra, hogy munkatársait mind a szakmai fejlődésben és karrierépítésben, mind a munka-magánélet egyensúly fenntartásában és egészségük megőrzésében is segítse. Felelősségteljes munkáltatóként számunkra természetes, hogy munkatársainknak ergonomikus és modern munkakörülményeket biztosítsunk. A mai, rendkívül változó gazdasági környezetben egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatok számára felelős személyügyi politikát folytatni, éppen ezért rendkívül nagy elismerés számunkra ez a cím“- mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért ér szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria immár több mint 31 éve fontos szereplője a magyar gazdaságnak. A vállalat mára az ország egyik legnagyobb munkáltatója, közel 12 000 munkatársának kínál hosszú távú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet, valamint több száz gyakornokot segít szakmai pályafutásuk elindításában. Beszállítóival együtt az Audi Hungaria közel 50 000 ember megélhetéséhez járul hozzá a Győr-Moson-Sopron vármegyei régióban.

Az Audi Hungariát 2023-ban a Családbarát Magyarország Központ „Családbarát Munkahely” tanúsítvánnyal tüntette ki. 

Kapcsolat

Cím
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Bejegyezve a Győri Törvényszék Cégbíróságán

Cégjegyzékszám
Cg. 08-10-001840

Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001

If you have questions about Audi or our products but are not a journalist, please contact our customer service department at: audi.hu/contact

Amennyiben nem újságíró, és kérdése van az Audival, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük keresse vevőszolgálatunkat az alábbi eléhetőségen:
audi.hu/hu/altalanos-informaciok/kapcsolat.html