Karrier az Audi Hungariánál

Szaktudás és rugalmasság. Megbízhatóság, sokszínűség és szinergiák. A legmagasabb szintű kompetenciák. Kiváló alapok, melyeknek köszönhetően az Audi Hungaria az elmúlt harmincegy év alatt az egész Volkswagen Konszernre kiterjedő, teljes tevékenységi spektrumot lefedő vállalattá, ezzel párhuzamosan pedig a világ legnagyobb motorgyárává és az egyik legmodernebb járműgyárává fejlődött.

Győrben fejlesztünk és gyártunk motorokat az AUDI AG számára és a Volkswagen Konszern további vállalatainak. Évente több mint 170.000 Audi készül nálunk, emellett pedig karosszéria-elemeket gyártunk az Audi és a Volkswagen Konszern exkluzív és sportmodelljeihez. Kompetenciaalapú szolgáltatásaink immár világszerte a lehető legmagasabb minőségben szolgálják ki vevőinket, 12 000 munkatársunkkal nap mint nap egy egész ökoszisztéma fennállásáért és működtetéséért vagyunk felelősek.

Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra! A Győrben gyártott motorok, autók világszíntű elismertsége közös öröm számunkra. Légy része te is sikereinknek és alakítsd velünk a jövő technológiáit! 

Kövess minket social media felületeinken is, hogy ne maradj le a neked szóló lehetőségekről!

Facebook: Audi Hungaria Karrier | Instagram: @audikarrier | Youtube: Audi Hungaria Győr | Linkedin: Audi Hungaria


Szakembereknek

Keresd legújabb nyitott pozícióinkat műszaki, IT és gazdasági területeinken egyaránt! Szakmai kihívások széles spektrumából választhatsz, rugalmas munkaidővel és többpilléres juttatási csomagunkkal biztosítva a folyamatos fejlődés perspektíváit.
Ismerd meg nemzetközi kapcsolatrendszerünket, strukturált munkamódszereinket és csatlakozz hozzánk Győrben!
Szakembereknek
Pályakezdőknek

Pályakezdőknek

Folyamatosan frissülnek nyitott pozícióink, találd meg te is a végzettségednek megfelelő új kihívást! Kövesd állásportálunk kínálatát és jelentkezz online álláslehetőségekre akár IT, gazdasági vagy műszaki végzettséggel.

Hallgatóknak

A rugalmas munkaidőnek köszönhetően nappali tagozatos hallgatóként lehetőséged van valós tapasztalatra szert tenni és elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztatni. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben egyaránt támogassunk, munkádat időarányos, versenyképes jövedelemmel díjazzuk.
Hallgatóknak

Karrierhíreink

„Mindaz, amit az egyetemen tanulunk, az Audinál töltött napokon értelmet és célt nyer”
2024. 05. 29.
Egyetemistaként számtalan lehetőség áll a fiatalok előtt a tudatos karrierépítésre. Egykori duális hallgatónk, Doma Dániel pedig rendkívül célratörően válogatott az elmúlt években a fejlődési potenciálok palettájáról. Audis duális hallgatóként végezte el a Mérnökinformatikus alapszakot a Széchenyi István Egyetemen, többször járt külföldön szakmai továbbképzéseken, Tudományos Diákköri Konferencián vett részt, és mindemellett több hallgatói szervezetben is dolgozik. Többek között ezek a tevékenységek is hozzájárultak ahhoz, hogy 2024-ben ő lett az év mérnökhallgatója a győri egyetemen. Mi rejlik a kiemelkedő céltudatosság mögött? Olvassátok el a Danival készült interjúnkat!
Audisok a nagyvilágban – anyavállalati tapasztalatok első kézből
2024. 05. 15.
Személyügyről a Projektmanagement Office területére? Igen! Horváth Nikolett eredetileg HR-esnek készült és egy szerencsés véletlen folytán került a Projektmanagement Office területére, amelynek immáron 5 éve. Ez a váltás hozta meg számára a lehetőséget a külföldi tapasztalatszerzésre, amelyet karrierje egyik meghatározó mérföldköveként él meg.
Audisok a nagyvilágban – a folyók városától az olasz csizmáig
2024. 04. 29.
„Mindig is szerettem volna megtapasztalni, milyen külföldön munkát végezni és hogy ez milyen kihívásokkal jár. Emellett a Lamborghini név is egy vonzó tényező volt. Szerintem sok járműmérnök álma egy top-tier szupersportautó gyártónál dolgozni, nekem is az volt.”
Hírlevélre feliratkozás

Hírlevélre feliratkozás

Személyre szabott információkért és legújabb álláslehetőségeinkért iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról!