Fejlesztés

Műszaki Fejlesztésünk a Járműhajtás Fejlesztés és Járműfejlesztés szakterületeken szolgáltat a konszernnek, az SCC egyik zászlóshajójaként. A magasan képzett szakértőkből álló 550 fős csapat mára az AUDI AG Műszaki Fejlesztési kompetencia-központjaként működik. Tevékenységük 27 százaléka fejlesztési szolgáltatásokra, 30 százaléka pedig különböző projektek esetében a jóváhagyási felelősségre terjed ki.

A fejlesztési fázis és a sorozatgyártás között zökkenőmentes átmenetet biztosít, hogy a gyártás, a gyártástervezés és a konstrukció már a fejlesztés korai szakaszától szorosan együttműködik. Kompetenciáink közé tartozik a belső égésű motorok és elektromos meghajtások fejlesztése és optimalizálása, miközben termékeinket és innovációinkat összehangoljuk az ingolstadti központban zajló fejlesztésekkel. Járműfejlesztésünk szakemberei numerikus szimulációk segítségével a rendszer- és járműtulajdonságok virtuális fejlesztésével foglalkoznak.

Fejlesztőközpontunkban valós vevői körülményeket szimuláló motor- és járműteszteléseket is végeznek szakértőink a 17 belső égésű, egy klíma-, hat komponens-, vagy a villamos hajtások tesztelésére alkalmas öt fékpad valamelyikén, de akusztikai vizsgálatokra is három fékpad áll rendelkezésre, valamint egy többfunkciós görgős járműfékpaddal is rendelkezünk. Műszaki Fejlesztésünk folyamatosan új kompetenciák elsajátításán dolgozik, elég, ha az akusztikai és szimulációs vizsgálatokra, vagy a termomenedzsmentre gondolunk. Büszkék vagyunk arra, hogy különböző fejlesztési projekteknél a high-tech kompetenciák esetében hozzánk tartozik a jóváhagyási felelősség.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail