Fejlesztés

2001 óta működik Műszaki Fejlesztés az Audi Hungariánál. A 673 szakembert foglalkoztató Hajtásrendszerfejlesztési és Járműfejlesztési részlege ma már méretét tekintve a harmadik legnagyobb fejlesztési központja az AUDI AG-nak, és a Volkswagen Konszern szinte valamennyi vállalata számára nyújt fejlesztési szolgáltatásokat.

A fejlesztési fázis és a sorozatgyártás között zökkenőmentes átmenetet biztosít, hogy a gyártás, a gyártástervezés és a konstrukció már a fejlesztés korai szakaszától szorosan együttműködik. Kompetenciáink közé tartozik a belső égésű motorok és elektromos meghajtások fejlesztése és optimalizálása, miközben termékeinket és innovációinkat összehangoljuk az ingolstadti központban zajló fejlesztésekkel. Járműfejlesztésünk szakemberei numerikus szimulációk segítségével a rendszer- és járműtulajdonságok virtuális fejlesztésével foglalkoznak.

Műszaki Fejlesztésünk folyamatosan új kompetenciák elsajátításán dolgozik, elég, ha az akusztikai és szimulációs vizsgálatokra, vagy a termomenedzsmentre gondolunk. Büszkék vagyunk arra, hogy különböző fejlesztési projekteknél a high-tech kompetenciák esetében hozzánk tartozik a jóváhagyási felelősség.

A következő évek során az elektromobilitás jegyében a Műszaki Fejlesztés is bővül. Ennek jegyében elsődlegesen egy újabb fékpadot telepítenek az elektromos tengelyhajtások és a hozzájuk tartozó áttételek fejlesztéséhez, valamint korszerűsítik a meglévő fékpadi infrastruktúrát.

Kapcsolat

Cím
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Telefon
+ 36 96 66 8888
E-mail